Усю тарілку з’їдять за дві хвилини: шикарний рецепт хрустких нагетсів

Читать на русском
Автор
Курячі нагетси в хрумкій паніровці
Курячі нагетси в хрумкій паніровці. Фото shuba.life

Не зможе встояти ні доросла, ні дитина

З курки ми готуємо безліч різноманітних страв. Ми вже куштували бігос з куркою і ласували м’ясним рулетом з начинкою. А якими ж смачними виходять курячі гомілки з картоплею!

Сьогодні ми приготуємо страву, яка змусить забути про "Макдональдс" — курячі шматочки в хрумкому паніруванні. Воно виходить настільки смачним, що точно припаде до смаку вашим близьким. Курячі шматочки в хрумкому паніруванні — те, що потрібно для ситного сімейного обіду або вечері. Рецептом ділиться "На пенсії".

Як приготувати курячі нагетси

Інгредієнти:

  • куряче філе — 700 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • сіль, перець, паприка — до свого смаку;
  • панірувальні сухарі;
  • соняшникова олія.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця розбиваємо в глибоку тарілку, збиваємо їх вилкою.
  2. В окремому посуді змішуємо перець, сіль, паприку та панірувальні сухарі.
  3. Куряче філе ретельно миємо та нарізаємо невеликими шматочками. Кожен шматочок обмочуємо в яєчній суміші, потім — у паніруванні.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо шматочки курки та обсмажуємо їх до золотистої скоринки.
  5. Готові нагетси перекладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб увібрався весь зайвий жир.

Подаємо курячі нагетси з літнім олів’є. Смачного.