Усю тарілку з’їдять за дві хвилини: шикарний рецепт хрустких нагетсів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Курячі нагетси в хрумкій паніровці](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/1d/397966da-271f619010c4357983f0d24846bab1d6.jpg?v=7085_1)
Не зможе встояти ні доросла, ні дитина
З курки ми готуємо безліч різноманітних страв. Ми вже куштували бігос з куркою і ласували м’ясним рулетом з начинкою. А якими ж смачними виходять курячі гомілки з картоплею!
Сьогодні ми приготуємо страву, яка змусить забути про "Макдональдс" — курячі шматочки в хрумкому паніруванні. Воно виходить настільки смачним, що точно припаде до смаку вашим близьким. Курячі шматочки в хрумкому паніруванні — те, що потрібно для ситного сімейного обіду або вечері. Рецептом ділиться "На пенсії".
Як приготувати курячі нагетси
Інгредієнти:
- куряче філе — 700 г;
- яйця — 2 шт.;
- сіль, перець, паприка — до свого смаку;
- панірувальні сухарі;
- соняшникова олія.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця розбиваємо в глибоку тарілку, збиваємо їх вилкою.
- В окремому посуді змішуємо перець, сіль, паприку та панірувальні сухарі.
- Куряче філе ретельно миємо та нарізаємо невеликими шматочками. Кожен шматочок обмочуємо в яєчній суміші, потім — у паніруванні.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо шматочки курки та обсмажуємо їх до золотистої скоринки.
- Готові нагетси перекладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб увібрався весь зайвий жир.
Подаємо курячі нагетси з літнім олів’є. Смачного.