Просто готується, швидко з’їдається: рецепт незвичайного курячого рулету з начинкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Курячий рулет з апетитною начинкою](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/1f/b104df2e-c7c6654bb2a3343bc118f611dbc271fa.png?v=1496_1)
Страва урізноманітнить ваше повсякденне меню
Завдяки курці у нас на столі з’являються надзвичайно смачні страви. Ми вже готували котлети-зрази та курячі гомілки з картоплею, тепер приготуємо курячий рулет із начинкою.
Приготування такого рулету за рецептом "Главреда" не триватиме багато часу. Однако його смак здивує кожного і рідні будуть часто просити вас приготувати цю страву знову. Такий рулет можна приготувати до сімейного обіду, і до святкового столу.
Як приготувати курячий рулет з начинкою
Інгредієнти:
- шинка або прошуто 180 г;
- куряча грудка 700 г;
- чорний перець 5 г;
- сіль 5 г;
- для начинки:
- цибуля 1 шт.;
- морква 1 шт.;
- гриби 100 г.
Спосіб приготування:
- Куряче філе розрізаємо широкими шматками, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо молотком. Солимо і перчимо на смак.
- Цибуля та морква чистимо. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на великій тертці. Обсмажуємо підготовлені овочі на розігрітій сковороді з олією.
- Печериці нарізаємо на чотири частини, відправляємо в сковороду до цибулі та моркви. Все солимо, перчимо та обсмажуємо до готовності. Готову начинку викладаємо на куряче філе та згортаємо рулетом.
- Деко застилаємо пергаментом. На нього відправляємо тонкі скибочки шинки або прошуто, зверху викладаємо підготовлений рулет. Знову все згортаємо у щільний рулет.
- Запікаємо рулет у розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин до золотистої скоринки.
Готовий рулет прикрашаємо зеленню, листям салату чи овочами. Подаємо з улюбленим гарніром.