Просто готується, швидко з’їдається: рецепт незвичайного курячого рулету з начинкою

Читать на русском
Автор
Курячий рулет з апетитною начинкою
Курячий рулет з апетитною начинкою

Страва урізноманітнить ваше повсякденне меню

Завдяки курці у нас на столі з’являються надзвичайно смачні страви. Ми вже готували котлети-зрази та курячі гомілки з картоплею, тепер приготуємо курячий рулет із начинкою.

Приготування такого рулету за рецептом "Главреда" не триватиме багато часу. Однако його смак здивує кожного і рідні будуть часто просити вас приготувати цю страву знову. Такий рулет можна приготувати до сімейного обіду, і до святкового столу.

Як приготувати курячий рулет з начинкою

Інгредієнти:

  • шинка або прошуто 180 г;
  • куряча грудка 700 г;
  • чорний перець 5 г;
  • сіль 5 г;
  • для начинки:
  • цибуля 1 шт.;
  • морква 1 шт.;
  • гриби 100 г.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе розрізаємо широкими шматками, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо молотком. Солимо і перчимо на смак.
  2. Цибуля та морква чистимо. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на великій тертці. Обсмажуємо підготовлені овочі на розігрітій сковороді з олією.
  3. Печериці нарізаємо на чотири частини, відправляємо в сковороду до цибулі та моркви. Все солимо, перчимо та обсмажуємо до готовності. Готову начинку викладаємо на куряче філе та згортаємо рулетом.
  4. Деко застилаємо пергаментом. На нього відправляємо тонкі скибочки шинки або прошуто, зверху викладаємо підготовлений рулет. Знову все згортаємо у щільний рулет.
  5. Запікаємо рулет у розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин до золотистої скоринки.

Готовий рулет прикрашаємо зеленню, листям салату чи овочами. Подаємо з улюбленим гарніром.