Останнє відео з Заворотнюк до хвороби: вже тоді помітили незвичайні речі

Читати російською
Автор
Новина оновлена 31 травня 2024, 19:44

Анастасія Заворотнюк померла у 53 роки

Російська ведуча Анфіса Чехова показала останнє відео з Анастасією Заворотнюк до хвороби, яка померла 30 травня 2024 року. Зазначається, що вони зустрічались у Єревані у 2019-му році.

На кадрах відео видно, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" жвава та гарно виглядає. Проте, за словами Чехової, вже тоді вона помітила незвичайні речі.

Зокрема Заворотнюк була ніби трішки загальмована під час їх спілкування та щільно нафарбована. Також, вже тоді був помітний шрам на шиї артистки від біопсії. За словами Анфіс, жінки обідали в армянському ресторані, розмовляли та веселились.

"Такою гарною і доброю була жінка. Вічна пам'ять. Я плакала, коли вранці дізналася про її смерть. Дуже шкода її. Доньці – сил", — каже Чехова.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що пов’язувало померлу Анастасію Заворотнюк з Україною. Як виявилося, на піку своєї кар’єри актриса була бажаною гостею у Києві, брала участь у зйомках та телепроєктах.

Також відомо, що Заворотнюк була близько знайома з на той час керівником студії "Квартал 95", а нині президентом України Володимиром Зеленським. Спільні фото Заворотнюк із Зеленським дістали з архівів.

Раніше "Телеграф" писав, що дочка Анастасії Заворотнюк показала невідомі прижиттєві фото актриси.