Весілля в Криму і день народження у Києві: що пов’язувало померлу Анастасію Заворотнюк з Україною (відео)

Читать на русском
Автор
1222
Анастасія Заворотнюк на піку своєї кар’єри часто бувала у Києві Новина оновлена 31 травня 2024, 09:07
Анастасія Заворотнюк на піку своєї кар’єри часто бувала у Києві. Фото Колаж "Телеграф"

Актриса була бажаною гостею в Україні на піку своєї кар’єри

У четвер, 30 травня, стало відомо про смерть російської актриси та зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. 53-річна артистка пішла із життя після тривалої онкологічної хвороби.

Як виявилося, на піку своєї кар’єри Анастасія Заворотнюк була бажаною гостею в Україні, а своє весілля з Петром Чернишовим вона зіграла у Криму — це було ще до окупації півострова Росією.

На відео Нового каналу 14-річної давнини можна побачити, як актрису зустрічали в київському аеропорту з квітами і для неї навіть співав український хор. Із сюжету стає відомо, що це було у 2010 році, тоді Заворотнюк прилетіла до Києва з Москви у свій день народження для участі у телепроекті. Поруч із нею був чоловік Петро Чернишов.

Анастасія Заворотнюк

Прямо в аеропорту актрису зустрічали з букетами квітів та персонально для неї навіть співав хор у вишиванках. А потім їй надали розкішний білий лімузин, на якому вона виїхала прямо з терміналу аеропорту.

До речі, у цьому ж сюжеті йдеться про те, що своє весілля з Чернишовим на той момент 35-річна Заворотнюк відзначила у селищі Форос у Криму. Це було пишне красиве свято зі збереженням всіх традицій.

Зазначимо, що до анексії Криму РФ російська актриса Анастасія Заворотнюк часто була в Україні. У 2013 році вона брала участь у шоу "Як дві краплі" та дивувалася, які українські артисти дружні та згуртовані.

Заворотнюк, Зеленський
У квітні 2013 року Заворотнюк побувала на зйомках "Вечірнього кварталу"

Після окупації Криму Заворотнюк перестала з’являтися в Україні, а 2017 року потрапила до бази "Миротворець" за незаконні візити до Криму. При цьому 2019 року вона вітала Володимира Зеленського з обранням на посаду президента України. Про повномасштабне вторгнення РФ в Україну Заворотнюк не висловлювалася, оскільки з 2019 року пішла в тінь через хворобу, яка її й занапастила.

Анастасія Заворотнюк

Раніше "Телеграф" розповідав, що нянька Віка ганьбила Маріуполь у "Моїй прекрасній няні". "Докази" того, як героїня померлої Заворотнюк образливо висловлювалася про Україну.