Померла Анастасія Заворотнюк

Читать на русском
Автор
4137
Анастасія Заворотнюк померла у 53 роки Новина оновлена 30 травня 2024, 12:41
Анастасія Заворотнюк померла у 53 роки. Фото instagram

Зірки серіалу "Моя прекрасна няня" не стало у 53 роки

Російська актриса Анастасія Заворотнюк тривалий час боролася із раком головного мозку, і вночі 30 травня пішла із життя.

Про смерть стало відомо із її особистого блогу в Інстаграмі. Зірці серіалу "Моя прекрасна няня" було 53 роки. Повідомляється, що про місце та час прощання з актрисою стане відомо у четвер увечері, 30 травня.

"Неможливо усвідомити і дуже складно підібрати потрібні слова. Сьогодні вночі після тривалої та тяжкої хвороби пішла з життя наша Настя. Ми дякуємо кожному з вас, хто щиро бажав добра, молився за здоров'я та вірив. Настя завжди відчувала і дуже цінувала вашу підтримку", — повідомили у соцмережі родичі росіянки.

Анастасія Заворотнюк

Про хворобу Анастасії Заворотнюк стало відомо близько п'яти років тому. З того часу актриса не з'являлася на публіці. Періодично про стан Анастасії Заворотнюк поділялася її старша дочка Анна.

У листопаді 2023 року Анна писала, що у неї "дуже болить у грудях" за свою маму. Зазначимо, що у російської актриси діагностували гліобластому, вкрай агресивне захворювання, яке руйнує організм. Актриса провела довгі місяці в клініці, і влітку 2023 року її виписали додому, проте лікарі не давали їй шансів на виживання. Згідно з російськими ЗМІ, останні місяці життя 53-річної артистки підтримувалося завдяки терапії та реабілітації.

Що відомо про Анастасію Заворотнюк

Широку популярність актрисі принесла головна роль у серіалі "Моя прекрасна няня" (2004-2008), який ганьбив Україну та її мешканців. Вона також зіграла головні ролі у фільмах "Код апокаліпсиса", "Шекспіру і не снилося" та інших.

Першим чоловіком акторки був бізнесмен Дмитро Стрюков. Від цього шлюбу в актриси народилося двоє дітей — дочка Анна та син Майкл. 2008 року Анастасія Заворотнюк вийшла заміж за фігуриста Петра Чернишова, 2018 року у пари народилася донька Міла.

настя заворотнюк Петро Чернишов анна заворотнюк
Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

2022 року хвора Анастасія Заворотнюк вперше засвітилася на фото. Змінилася актриса до невпізнання.