"Добре, що більше не зіграєш": Потап відхрестився від заяви про смерть Заворотнюк та записав відео

Читать на русском
Автор
2783
Потап висміяв смерть Анастасії Заворотнюк Новина оновлена 30 травня 2024, 17:50
Потап висміяв смерть Анастасії Заворотнюк. Фото Колаж "Телеграф"

Артист заявив, що ніяк не коментував смерть "няні Віки"

Український репер та продюсер Потап неочікувано висловився про смерть російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка померла від раку головного мозку вранці 30 травня.

У себе на сторінці Інстаграм, у сторіс, 43-річний виконавець, який під час війни на батьківщині виступив в нічному клубі Німеччини зі старим російськомовним репертуаром, нібито виклав зображення героїні Заворотнюк "няні Віки" із серіалу "Моя прекрасна няня" та висміяв за відображення у російському проєкті "тупих українок".

"Ну що, Настю, весело було грати у образі, який виставляє українок тупими? Добре, що більше не зіграєш", — так була підписана фотографія з героїнею Анастасії Заворотнюк.

анастасія заворотнюк
Анастасія Заворотнюк в образі няні Віки в серіалі "Моя прекрасна няня"

Однак пізніше українська зірка заявив у себе в Інстаграмі, що скрін цього посту — російське ІПСО і що українці не повинні вестись на такі провокації: "Чергова дезінформація, яка має на меті виставити українців у негативному світлі… Не довіряйте зфотошопленим скрінам, щоб у нашому медіапросторі не було новин, які націлені на дискредитацію українців. Це приклад, як нас намагаються виставити нелюдами. Ми ж з вами розумне суспільство, яке вміє аналізувати і перевіряти те, що бачимо, чуємо та читаємо".

Також Потап записав відеозвернення, в якому приніс глибоке співчуття сім'ї Заворотнюк. "Ми з Анастасією були приятелями, не раз працювали разом. Я любив Настю. Світла пам'ять їй", — сказав скандальний репер.

Нагадаємо, що в серіалі "Моя прекрасна няня" неодноразово висміювався образ українки "провінціалки з Маріуполя". Раніше "Телеграф" розбирав висловлювання головної героїні російського ситкому, які знецінювали Україну та її жителів.

Раніше ми писали, чому Анастасія Заворотнюк потрапила до бази "Миротворець". Також "Телеграф" розповідав, які актриси серіалу "Моя прекрасна няня" неочікувано померли.