Стало відомо, коли та де поховають Анастасію Заворотнюк

Читать на русском
Автор
3802
Анастасію Заворотнюк поховають у Москві Новина оновлена 30 травня 2024, 20:01
Анастасію Заворотнюк поховають у Москві. Фото Колаж "Телеграф"

На сторінці артистки з’явилася докладна інформація про похорон

У четвер, 30 травня, стало відомо про смерть російської акторки та зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. 53-річна артистка пішла з життя після тривалої онкологічної хвороби. Тепер на офіційній сторінці артистки в Instagram опублікували докладну інформацію, де і коли пройде церемонія прощання.

Так, згідно з інформацією, опублікованою на офіційній сторінці Анастасії Заворотнюк, прощання з нею проходитиме 1 червня з 11.00 до 14.00 у Покровському монастирі. Відвідати місце поховання на Троєкурівському цвинтарі можна буде з 16:00 до 17:00.

Судячи з того, що вказана адреса Покровського монастиря, попрощатися із Заворотнюк може кожен охочий. Це буде відкрита церемонія, на яку, ймовірно, пускатимуть не лише родичів та колег, а й шанувальників актриси.

похорон Заворотнюк

Зазначимо, раніше повідомлялося, що пов’язувало померлу Анастасію Заворотнюк з Україною. Як виявилося, на піку своєї кар’єри актриса була бажаною гостею у Києві, брала участь у зйомках та телепроектах.

Також відомо, що Заворотнюк була близько знайома з на той час керівником студії "Квартал 95", а нині президентом України Володимиром Зеленським. Спільні фото Заворотнюк із Зеленським дістали з архівів.

Заворотнюк та Зеленський
Заворотнюк та Зеленський на зйомках фільму у 2011 році

Раніше "Телеграф" писав, що вік нікого не шкодує. Як зараз виглядають головні герої серіалу "Моя прекрасна нянька".