Фото Заворотнюк із Зеленським дістали з архівів: де вони перетиналися та що їх пов’язувало

Читать на русском
Автор
3108
Заворотнюк та Зеленський колись били близько знайомі Новина оновлена 30 травня 2024, 18:11
Заворотнюк та Зеленський колись били близько знайомі. Фото Колаж "Телеграф"

У мережі випливли архівні кадри президента України з Анастасією Заворотнюк

У ніч проти 30 травня в Росії померла відома актриса та зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк. Останні 5 років знаменитість боролася з пухлиною мозку та на 53-му році життя хвороба перемогла. Як виявилося, Анастасія Заворотнюк була близько знайома із родиною нинішнього президента України Володимира Зеленського.

У 2013 році Анастасія Заворотнюк разом із тоді ще 17-річною дочкою Анною прилетіла до України на зйомки шоу "Вечірній Київ". Там вона дуже мило та тепло поспілкувалася з Володимиром Зеленським, і навіть зізналася, що він із дружиною Оленою були в неї в гостях. На архівних кадрах зі зйомок шоу видно, що Зеленський та Заворотнюк дуже комфортно спілкувалися, багато жартували та сміялися.

Зеленський та Завротнюк

У квітні 2013 року Заворотнюк запостила у Twitter-акаунті фото, на якому показала, як Зеленський радісно зустрічав їх із дочкою у студії "Вечірнього Києва".

Заворотнюк на Вечірньому Києві

Також відомо, що Анастасія Заворотнюк та Володимир Зеленський разом знімалися у фільмі "Службовий роман. Наш час" 2011 року випуску. У мережі випливло кілька фото зі знімального майданчика, на яких Заворотнюк та Зеленський позують разом.

Заворотнюк та Зеленський у кіно
Заворотнюк та Зеленський на зйомках
Заворотнюк та Зеленський

До речі, про дружні стосунки Заворотнюк та Зеленського свідчить ще й той факт, що у 2019 році актриса привітала новообраного президента України з перемогою на виборах. Однак, слід зазначити, що після того, як Зеленський став президентом України, він обірвав усі публічні зв’язки з російськими артистами, а після повномасштабного вторгнення РФ в Україну й поготів.

Заворотнюк привітала Зеленського

Раніше "Телеграф" розповідав, що пов’язувало Анастасію Заворотнюк, що померла, з Україною. Вона була бажаною гостею у Києві на піку своєї кар’єри.