Для Заворотнюк створили індивідуальну вакцину: якими експериментальними методами лікували актрису

Читать на русском
Автор
1826
Як Анастасія Заворотнюк лікувалася від раку Новина оновлена 31 травня 2024, 15:10
Як Анастасія Заворотнюк лікувалася від раку. Фото Інстаграм Анастасії Заворотнюк

У приватній клініці гроші за лікування актриси не взяли

У четвер, 30 травня, померла російська актриса, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка протягом п’яти років боролася з агресивною формою раку мозку. Виявилося, що лікарі використали радикальні методи, щоб спробувати покращити стан артистки.

Про це повідомляє Telegram-канал SHOT, посилаючись на одного з лікарів, які консультували Заворотнюк. Завдяки цим методам життя актрисі вдалося продовжити.

Як Заворотнюк боролася з раком

Про те, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" хворіє на рак, стало офіційно відомо у жовтні 2019 року. Тоді в ЗМІ ходило безліч пліток щодо здоров’я актриси, тож родичі вирішили розставити всі крапки. Анастасія Заворотнюк повністю поринула у лікування, тому перестала з’являтися на публіці та зникла з телеекранів.

Джерела повідомляють, що у боротьбі з гліобластомою головного мозку Анастасія використала всі методи. Актриса перенесла дві операції, а також лікарі з дозволу родичів пішли на радикальні методи і створили для неї індивідуальну вакцину на основі її ракових клітин, щоб імунна система почала атакувати пухлину.

Вчені намагалися підібрати віруси, які б допомогли зруйнувати ракове утворення. І ці методи спочатку принесли позитивний результат, оскільки стан Анастасії трохи покращав і їй, за такого страшного діагнозу, вдалося продовжити життя більш ніж на рік, хоча один з онкологів давав їй лише 1-2 місяці життя.

Проте півроку тому артистка почала почуватися гірше і буквально згасала на очах. У приватній клініці, де вона проходила курс лікування, у результаті з сім’ї грошей не взяли. Останніми днями зірка "Моєї прекрасної няні" знаходилася в хоспісі і померла на руках у свого чоловіка Петра Чернишова.

"Телеграф" писав раніше, що пов’язувало Анастасію Заворотнюк з Україною. З’явилися цікаві факти про її життя.