Вже хворіла? Дочка Анастасії Заворотнюк показала невідомі прижиттєві фото актриси

Читать на русском
Автор
7924
Анна Заворотнюк із зірковою мамою
Анна Заворотнюк із зірковою мамою. Фото instagram.com/anna_zavorotnyuk

Анна Заворотнюк розкрила сімейний архів

Дочка померлої від раку Анастасії Заворотнюк у четвер, 30 травня, російська актриса та блогерка Анна Заворотнюк поділилася з підписниками кадрами із сімейного архіву. На них є ще енергійна "няня Віка".

Невідомо, коли було зроблено ці кадри, які виклала у себе у сторіс Інстаграму Анна. Але точно, що після народження третьої дитини актриси — дочки Міли, яка з'явилася у шлюбі Заворотнюк і фігуриста Петра Чернишова у жовтні 2018 року.

Нагадаємо, що про погіршення стану здоров’я зірки серіалу "Моя прекрасна няня" стало відомо на початку серпня 2019 року. Тоді росЗМІ писали, що Заворотнюк перед госпіталізацією скаржилася на сильний головний біль і згодом раптово залишила свій маєток у селищі Крекшино у Підмосков’ї. Пізніше у російської актриси діагностували останню стадію раку головного мозку.

анастасія заворотнюк Петро Чернишов анна заворотнюк

Нещодавно стало відомо, що лікували онкохвору Анастасію Заворотнюк експериментальними методами, яка протягом п’яти років боролася з агресивною формою раку. Продовжити життя росіянки допомогла індивідуальна вакцина.

анастасія заворотнюк анна заворотнюк
анастасія заворотнюк дочка міла

Нагадаємо, що у серіалі "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк неодноразово висміювала образ українки. Раніше "Телеграф" розбирав висловлювання головної героїні російського ситкому, які знецінювали Україну та її мешканців.

Раніше ми писали, чому Анастасія Заворотнюк потрапила до бази "Миротворець". Також "Телеграф" розповідав, які актриси серіалу "Моя прекрасна нянька" неочікувано пішли з життя.