"Після "Холостяка" — одразу на фронт": Олександр Будько розповів, як реагує на хейт у мережі (відео)

Читать на русском
Автор
Новим героєм шоу "Холостяк" став ветеран війни Олександр Будько Новина оновлена 28 травня 2024, 15:10
Новим героєм шоу "Холостяк" став ветеран війни Олександр Будько. Фото https://www.instagram.com/tsvit_terenu/

Терен здивував зізнанням, що думає про хейт у мережі

Нещодавно телеканал СТБ оголосив, що в ефір повертається шоу "Холостяк". Це буде вже повоєнний сезон, тож і героя підібрали відповідного — ним став ветеран війни Олександр Будько з позивним "Терен", який у боях втратив обидві ноги та пересувається на протезах.

Своє перше інтерв’ю у ролі "Холостяка" Олександр Будько дав на ютуб-каналі Емми Антонюк. У ньому він, серед іншого, розповів, що думає про хейт і образливі коментарі в інтернеті.

Варто зазначити, що в анонсах до нового сезону "Холостяка" люди писали в коментарях, що, мовляв, йому треба на фронт, а не зніматися у реаліті-шоу. "Терен", який у боях на Харківщині втратив обидві ноги, дуже іронічно і з гумором ставиться до таких хейтерів.

"Дуже веселять, дуже, я сміюся з цього дуже сильно. Зараз, після "Холостяка" — одразу на фронт, я вже бронюю собі місце", — пожартував Олександр Будько.

І додав, що проблема в тому, що люди просто не хочуть критично мислити і витрачати час на те, щоб "копнути глибше".

"Не можна судити про людину просто ось з першого погляду. Потрібно, напевно, спочатку подумати — чому і як", — підсумував "Терен".

Терен, новий холостяк
Олександр Будько ("Терен")

До речі, у цьому інтерв’ю Олександр Будько чесно відповів, навіщо погодився на участь у шоу "Холостяк". За його словами, він має особливу місію на цьому проекті.

Раніше "Телеграф" розповідав, що новий "Холостяк" Олександр Будько розкрив, яку дівчину шукатиме на проекті. Для нього важлива не зовнішність, а дещо інше