Новий "Холостяк" розкрив, яку дівчину шукатиме на проєкті (відео)

Читать на русском
Автор
Олександр "Терен" розкрив свій ідеал дівчини
Олександр "Терен" розкрив свій ідеал дівчини. Фото Скриншот з ютубу Емми Антонюк

Головний герой дав відверту відповідь

На СТБ повертається популярне романтичне реаліті "Холостяк". Головним героєм 13-сезону став військовий і громадський діяч — Олександр Будько, більш відомий, як "Терен". Творців проєкту хлопець вразив своєю харизматичністю та почуттям гумору. Тепер стали відомі нові деталі участі Будька в реаліті.

Олександр "Терен" дав інтерв'ю, у якому розповів про участь у проєкті. Зокрема, хлопець поділився, за якою дівчиною прийшов на проєкт. Головне для Олександра — це щирі мотиви. Для нього важливо, щоб дівчину цікавило побудувати стосунки, а не зробити собі рекламу для соцмереж. Про це він розповів на ютуб-каналі блогерки Емми Антонюк — "Це ніхто не буде дивитися".

"Важлива людська щирість. Коли людина в дійсності прийде на проєкт не за підписниками, не з якоюсь власною метою, марнославством. А прийде для знайомства", — розповів хлопець.

Водночас є речі, з якими головний герой не зможе змиритися. Наприклад, якщо дівчина підтримує стереотипи про військових і має несвідому позицію щодо мови.

"Всі ветерани — птсрщики (ПТСР — посттравматичний стресовий розлад). "Какая разница, на каком языке разговаривать". Для мене принципова українська мова. Але якщо ти будеш розмовляти англійською, то я теж нею володію", — поділився "Терен".

Олександр "Терен" дав інтерв'ю про участь у "Холостяку"

Також Олександру хотілося, щоб його обраниця цікавилась темою інклюзії, зокрема, безбар'єрності для людей з інвалідністю. За словами ветерана, це буде свідчити про те, що дівчина перебуває в контексті подій сучасності.

Адже "Терен" веде авторське шоу на ютубі — "Відвал ніг", у якому тестує українські міста на зручність для людей з інвалідністю.

"Потрібно, щоб дівчина переглянула всі випуски "Відвалу ніг" для того, щоб бути в контексті проблеми з людей з інвалідністю в Україні. Якщо вона буде розділяти зі мною це і розуміти цю безбар'єрність, це свідчитиме про свідомість людини", — поділився хлопець.

Раніше "Телеграф" писав те, чому Олександр "Терен" вирішив взяти участь у шоу "Холостяк". Він розповів про свої головні мотиви.