Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Тельців чекає приплив грошей, а Левів — прощання з роботою

Читать на русском
Автор
1892
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 23 серпня по 1 вересня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 23 серпня по 1 вересня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Кінець літа у багатьох буде незабутнім

Друга половина серпня 2024 року обіцяє бути не найсприятливішою у питаннях роботи та фінансів, проте деякі все ж таки зможуть використати цей час для пошуку нової роботи та початку нових проєктів.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 23 серпня по 1 вересня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Двійка пентаклів

Це неоднозначна картка у фінансовому плані. Якщо у вас є проблеми з грошима, то незабаром можете отримати прибуток. Однак якщо з грошима навпаки було все добре, то становище може скоро погіршитися.

Телець — Вісімка жезлів

Ця карта обіцяє надходження грошей, отримання хороших інвестицій, кредиту, премії або нового джерела доходу.

Близнюки — Дев’ятка пентаклів

Найближчими днями ви можете отримати винагороду за свою працю, при цьому не бійтеся починати щось нове, адже успіх буде на вашому боці.

Рак — Король пентаклів

Цей король обіцяє фінансову стабільність, впевненість, вигідні угоди, виграші, отримання спадщини. Однак для успіху краще сісти й попрацювати, а не вдаватися до нечесних та/або протизаконних методів — успіх буде не на вашому боці.

Лев — Вісімка кубків

Наступного тижня на вас може чекати застій у справах, необхідність зміни сфери діяльності, прощання з нерентабельними проєктами.

Діва — перевернутий Лицар жезлів

У цьому положенні карта каже, що ви найближчим часом будете схильні до халатної роботи і бездумної витрати грошей, це може обернутися проблемами та загрозою звільнення.

Терези — перевернута Трійка мечів

Найближчим часом вам, можливо, доведеться непокоїтися через гроші, — партнери з бізнесу можуть обдурити, і ви можете втратити роботу.

Скорпіон — Дев’ятка мечів

Ваші фінанси можуть почати співати романси, і ви можете відчути тугу та хвилювання через гроші. Також найближчим часом вас можуть обдурити у чомусь, пов’язаному з фінансами.

Стрілець — перевернута Четвірка жезлів

Поки очікувати на результати вашої роботи не варто, треба намагатися працювати ефективніше або змінити сферу діяльності. Хороші новини ще будуть, але не зараз.

Козоріг — Лицар мечів

Вас може накрити марнотратство. Непродумані рішення, мінливість та відсутність розуміння ситуації як ніколи швидко можуть призвести вас до фінансових труднощів.

Водолій — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта каже, що наступного тижня у вас можуть бути фінансові труднощі, але при цьому також не буде сил вирішувати проблеми та будувати плани.

Риби — перевернута Четвірка пентаклів

На вас чекають розтрати та безглузді покупки, також можливі затримки з отриманням коштів та відмови від начальства. Карта може натякати, що, можливо, варто відволіктися від матеріального.