Стало відомо, хто буде новим героєм шоу "Холостяк" (фото)

Читать на русском
Автор
988
Названо нового "Холостяка" на каналі "СТБ"
Названо нового "Холостяка" на каналі "СТБ". Фото Інстаграм Олександра Будька

Творці шоу назвали ім'я головного героя

Романтичний проєкт "Холостяк" є улюбленим шоу багатьох українських телеглядачів. Останній сезон завершився на початку 2023 року, і тепер знову повертається на наші екрани.

У інстаграмі телеканалу "СТБ" повідомили, що новим героєм шоу "Холостяк" став Олександр Будько, більш відомий, як "Терен". Він є військовим і громадським діячем. Олександр написав книгу "Історія впертого чоловіка", а також є учасником національної збірної Invictus Games.

На тринадцятий сезон творці шоу вирішили запросити саме військового, адже саме захисники є ідеалом для багатьох жінок на сьогодні.

"Головний Холостяк країни — це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок — це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці", — висловились організатори.

Відомо, що творці шоу познайомилися з Олександром під час знімань проєкту "Нескорені". Найбільше їх вразила впевненість та почуття гумору хлопця. Тому й організатори вирішили, що саме "Терен" повинен стати новим героєм романтичного реаліті.

"З Олександром ми познайомилися ще минулого літа під час зйомки проєкту "Нескорені". Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли — ось наш кандидат на нового Холостяка", — наголосили автори.

Шоу "Холостяк" повертається на екрани

Тринадцятий сезон "Холостяка" стартує вже цієї осені. Цікаво, що цього разу організатори повідомили головного героя до початку відбору учасниць. Тож одночасно стартує й кастинг для дівчат, які хочуть поборотися за серце головного героя.