Гороскоп Таро на тиждень: Козороги вийдуть з депресії, а у Тельців все буде краще усіх

Читать на русском
Автор
1975
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 26 серпня по 1 вересня 2024 року.
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 26 серпня по 1 вересня 2024 року.. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Останні дні літа для багатьох можуть стати по-справжньому доленосними, принести зміни та нові можливості. Однак у деяких не обійдеться й без різних криз.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 26 серпня по 1 вересня 2024 року включно.

Овен — Шістка кубків

Ще одна назва цієї карти — Владика насолод, — і вона обіцяє вам найближчого тижня радість, гармонію, веселощі та домашній затишок.

Телець — Сонце

Це одна з найпозитивніших карток у колоді. Вона каже, що у професійній діяльності, особистому житті та творчості буде все добре. Ви можете відчути себе оновленою людиною, тому якщо захочеться щось змінити, не відмовляйте собі в цьому.

Близнюки — перевернутий Повішений

Вам варто подумати, чи не час щось змінити у своєму житті. Можливо, ви надто зациклилися на матеріальному, розвиваєтеся тільки в одному напрямку, або пред’являєте надто високі вимоги до себе чи оточуючих, через що відчуваєте себе вічно незадоволеним.

Рак — перевернута Королева кубків

Ви можете бути надмірно емоційні, схильні до шкідливих звичок та самонакручування. Постарайтеся зайняти себе чимось, щоб відволіктися від поганих думок.

Лев — перевернута Вежа

Настав час для змін у вашому житті. У звичайному положенні карта каже, що вони будуть серйозними та болючими, проте перевернута Вежа вказує на те, що ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.

Діва — Шістка пентаклів

Одна з назв цієї карти — "Щедрість", і вона обіцяє, що найближчим час для вас буде вдалим для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує. Добро повернеться вам добром.

Терези — перевернутий Лицар пентаклів

Ця карта пророкує неприємності з грошима — до них можуть призвести імпульсні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з вами, а з кимось близьким.

Скорпіон — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає застереженням, — незабаром ви можете отримати неприємні новини, при цьому варто бути рішучим, щоб з ними впоратися.

Стрілець — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але перевернутою вона навпаки вказує на те, що ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на вас останнім часом у якійсь із сфер життя.

Козоріг — перевернута Вісімка мечів

Можливо вам довелося пережити зраду чи депресію. Період чорної смуги закінчився та обмежень більше немає. Незабаром ви можете побачити вихід із ситуації.

Водолій — порожня карта

З якоїсь причини поки не можна дати відповідь на питання, що хвилює вас. Можливо, майбутнє ще може змінитися, або вам поки не варто про нього знати.

Риби — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти – Владика боротьби, і вона попереджає, що вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту і обернете ситуацію на краще.