Будете сяяти: ідеї трендових зачісок на 1 вересня (фото)

Читать на русском
Автор
Ідеї стильних зачісок для першого дзвоника Новина оновлена 27 серпня 2024, 08:04
Ідеї стильних зачісок для першого дзвоника. Фото Pinterest

Оберіть свою ідеальну зачіску

1 вересня — особливий день для кожного школяра та школярки. Це не тільки початок нового навчального року, а й гарна нагода продемонструвати свій стиль та зміни за літні канікули. Красивий та стильний образ не обійдеться без гарної зачіски. Варіантів існує безліч — від класичних до більш екстремальних та неординарних.

Стильна зачіска допоможе вам мати гарний настрій упродовж цілого дня. Ідеальна зачіска для 1 вересня повинна бути стриманою, але цікавою. Ідеями ділиться "Телеграф".

Ідеї зачісок на перший дзвоник

Чудовий та простий варіант — обрати як аксесуар бант. Така зачіска підходить як для учениць молодших класів, так і для старшокласниць. Безпрограшний варіант для школярів будь-якого віку — пучок. Можна додати різні аксесуари у вигляді шпильок або ж залишити без них. Стильна і неординарна зачіска — маленькі бантики біля обличчя та хвилястому волоссі.

Зачіска на 1 вересня 2024
Фото: pinterest
Зачіска на 1 вересня 2024
Фото: pinterest
Зачіска на 1 вересня 2024
Фото: pinterest

Для тих, хто любить зібране волосся, можна сплести його у дві коси, додавши стрічку, яка підійде по кольору до вашого вбрання. Для любительок гладкого та розпущеного волосся чудово підійде зачіска із зібраними передніми пасмами.

Зачіска на 1 вересня 2024
Фото: pinterest
Зачіска на 1 вересня 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як навчити дитину рано прокидатися до школи. Дитяча психологиня дала кілька порад.