Гороскоп Таро на вересень 2024 року: Риб чекає новий етап, а Дів — проблеми

Читать на русском
Автор
1079
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на вересень 2024 року Новина оновлена 02 вересня 2024, 09:11
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на вересень 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Місяць обіцяє бути цікавим

Перший місяць осені в 2024 році багатьом принесе можливість почати новий розділ у житті і досягти успіху, однак у деяких не обійдеться і без невдач та нападів поганого настрою.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на вересень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — перевернута Двійка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що у вересні у вас може статися втрата рівноваги у стосунках з кимось близьким, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — тільки того, хто приймає, що стане причиною конфліктів і сварок.

Телець — перевернутий Паж пентаклів

Ви у вересні можете бути схильні до бунтарського, зухвалого настрою, через що буде дуже складно даватися навчання та робота.

Близнюки — Десятка мечів

Це одна з найсуперечливіших карток у колоді, яка говорить про те, що бій програний і все піде прахом. Але гірше вже просто нікуди, тож далі буде краще. Наберіться терпіння. Можливо, настав час розпочати новий розділ у вашому житті.

Рак — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості у вересні, що може принести вам неприємності. Також картка може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Лев — Смерть

Не лякайтеся через назву, — йдеться про метафоричну "смерть" чогось у житті, що вам більше не потрібно. Це може бути пройдений етап, застарілі цінності, почуття, що зжили себе тощо. Не тримайтеся за старе і сміливо йдіть назустріч новому.

Діва — перевернута Помірність

Ви можете бути надмірно нетерплячими і дратівливими, через що самі собі створюватимете проблеми. Карти рекомендують вам частіше йти на компроміси.

Терези — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, і ваші справи у вересні складуться якнайкраще.

Скорпіон — Шістка мечів

Ця карта обіцяє швидкі зміни на краще, вказує на те, що ви залишите позаду старі проблеми і знайдете спокій. Слухайте свій внутрішній голос.

Стрілець — перевернута Десятка жезлів

Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити про те, що щоб досягти поставленої мети, вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Козоріг — перевернуте Сонце

Сонце у всіх положеннях світить однаково. У вересні у вас все буде добре, проте на шляху до щастя можуть виникнути невеликі перешкоди і відстрочки.

Водолій — Сімка мечів

Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте наївності та зайвої довіри і краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.

Риби — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. Найближчого місяця у вашому житті може щось сильно змінитися. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.