Новий "Холостяк" чесно відповів, навіщо погодився на участь у шоу (відео)

Читать на русском
Автор
Олександр "Терен" Будько поділився деталями участі у "Холостяку" Новина оновлена 28 травня 2024, 14:55
Олександр "Терен" Будько поділився деталями участі у "Холостяку". Фото Інстаграм Олександра Будька

Хлопець розкрив мету участі в проєкті

Нещодавно стало відомо про повернення романтичного реаліті "Холостяк" на "СТБ". Ним став ветеран і громадський діяч Олександр Будько, більш відомий, як "Терен". Він є автором книги "Історія впертого чоловіка" та учасником національної збірної Invictus Games. Тепер хлопець зізнався, чому вирішив взяти участь у відомому шоу.

У інстаграмі шоу "Терен" розповів, що хоче підсилити свій важливий соціальний меседж. Олександр прагне показати, що будь-яка людина може досягти своєї мети, незалежно від статусу. Він закликав не цуратися людей з інвалідністю, адже вони також мають право на повноцінне та цікаве життя.

"З першою групою інвалідності я зробив значно більше, ніж з третьою. Я хочу наглядно показати, що ветерани та люди з інвалідністю можуть жити активне, наповнене в усіх сенсах життя. То ж варто їх не цуратися, а бачити в нас надійних партнерів (і навіть більше)", — висловився хлопець.

У своєму зверненні військовий згадав й про українок. Він зазначив, що захоплюється нашими дівчатами та їхньою силою духу протягом повномасштабного вторгнення. Тож "Терен" дуже сподівається знайти своє кохання на шоу.

"Я щиро захоплююсь українками! Ви завжди були наділені особливою силою, а за останні роки ваша потужність, відданість, боротьба за перемогу та сила любові вселяють у мене неабияку віру в те, що "Перша Леді ветеранської політики" існує", — поділився він.

Олександр "Терен" Будько розповів про участь у "Холостяку"

Раніше "Телеграф" писав детальніше про нового "Холостяка" — Олександра "Терена". Можна дізнатися, де служив хлопець та чим займається після війни.