Красиво та ніжно: який манікюр варто зробити в липні (фото)

Читать на русском
Автор
Добірка ідей манікюру на липень 2024 Новина оновлена 16 липня 2024, 13:42
Добірка ідей манікюру на липень 2024. Фото Колаж "Телеграфу"

Зробіть свої образи цікавішими

Літо — сезон яскравих кольорів, які ми обираємо як для буднів, так і для відпустки. Так ми проявляємо свою індивідуальність та радуємо око насиченими відтінками. Водночас є ті модниці, які навіть зараз надають перевагу спокійним і вишуканим тонам. Зокрема, йдеться про манікюр.

У тренді цього літа — ніжні відтінки, які чудово доповнять будь-який образ. "Телеграф" зібрав добірку ідей для манікюру, які вам сподобаються.

Білий

Білий, а також його відтінок — молочний, впевнено лідирують у рейтингу найпопулярніших кольорів для манікюру на літо. Це дуже елегантно та поєднується з будь-яким одягом. А на засмаглих ручках такий відтінок виглядає особливо красиво.

Білий манікюр
Білий манікюр, Фото: Pinterest

Блакитний

Відтінок нагадує нам про морські пейзажі, тож є одним із улюблених для модниць у цьому сезоні. Одразу уявляєш себе на узбережжі океану в атмосфері повного релаксу. До того ж блакитний колір дуже заспокоює та навіює затишок.

Блакитний манікюр
Блакитний манікюр, Фото: Pinterest

Лимонний

Ніжний відтінок лимону підвищує настрій, бо асоціюється з сонцем і теплом. Одразу хочеться виходити на прогулянку та насолоджуватися літніми днями. Такий колір чудово виглядає на нігтях і надає образам цікавішого вигляду.

Лимонний манікюр
Лимонний манікюр, Фото: Pinterest

Лавандовий

Літо — це пора цвітіння лаванди. Нерідко у полях з цією квіткою влаштовують фотосесії та знімання. Тож колір цієї ніжної та пахучої квітки варто відтворити на нігтях. Отримаєте красивий та спокійний відтінок, який легко комбінувати з речами.

Лавандовий манікюр
Лавандовий манікюр, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про нюдові ідеї манікюру на короткі нігті з дизайном. Це хороша альтернатива спокійним і класичним відтінкам.