Будете королевою пляжу: найкращі ідеї манікюру для відпочинку на морі (фото)

Читать на русском
Автор
Актуальний манікюр на літо 2024 Новина оновлена 14 липня 2024, 11:14
Актуальний манікюр на літо 2024. Фото Pinterest

Такі нігті точно не залишаться без уваги оточуючих

Влітку під час відпустки по-особливому хочеться виглядати стильно і вишукано. В цьому вам допоможе манікюр. Яскравий колір нігтів та неординарний дизайн — саме те, що зробить вас королевою на пляжі. А раніше ми розповідали, що акторка Ксенія Мішина засвітила трендовий манікюр.

Цього літа у тренді яскраві кольори та ненудні дизайни, але й нюдові відтінки не втрачають своєї актуальності. "Телеграф" зібрав для вас актуальні ідеї манікюру для пляжного відпочинку, які допоможуть вам бути в центрі уваги.

Ідеї манікюру на літо

Яскраво, красиво і модно виглядатимуть блакитні нігті у поєднанні з жовтим дизайном. Така комбінація не лише патріотична, але й яскрава і красива. Неймовірно розкішно виглядають рожеві нігті у поєднанні з темнішим відтінком цього ж кольору. Така комбінація не лише ніжна, а й дуже жіночна.

Яскравий манікюр на літо
Фото: pinterest
Манікюр для моря 2024
Фото: pinterest

Комбінація з кількох кольорів на нігтях — теж одне з найкращих рішень для відпочинку на морі. Дуже гарний вигляд мають нігті з 3D дизайном. Поєднання блакитного і рожевого — ідеальне для літа. Воно зробить ваші руки елегантними.

Ідеї манікюру на літо 2024
Фото: pinterest
Який манікюр зробити в липні 2024
Фото: pinterest

Якщо ви прихильниця більш спокійних відтінків на нігтях, можна обрати для манікюру ніжно-оранжевий манікюр і поєднати з прозорим лаком. Оригінальний дизайн чудово їх доповнить.

Манікюр на літо 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" ділився трендовими ідеями манікюру на літо. ми зібрали для вас актуальні дизайни та модні відтінки.