Якщо набрид яскравий манікюр: нюдові ідеї на короткі нігті з дизайном (фото)

Читать на русском
Автор
Ідеї нюдових нігтів з дизайном
Ідеї нюдових нігтів з дизайном. Фото Pinterest

Зберігайте ці ідеї собі в закладки

Манікюр — запорука гарного і довершеного образу. Особливо влітку хочеться зробити свої нігті яскравими та неординарними. Однак не кожного разу є бажання для кольорів "вирви око". Іноді хочеться яскравий манікюр змінити на спокійний нюдовий.

Нігті спокійних кольорів виглядають вишукано, елегантно і красиво. Вони підходять до будь-якого літнього образу і чудово його доповнюють. Не лише довгі нігті мають гарний вигляд. Короткий манікюр також у тренді в цьому сезоні.

Нюдовий манікюр на короткі нігті

Дуже красивий та ненудний варіант — хаотичні лінії срібного кольору на білому фоні. Можна зробити матовий фініш, щоб на нігтиках був контраст. Так звані тріщини на нігтях — також в моді в цьому сезоні. На молочних нігтях дуже гарно виглядає золотистий колір. Така комбінація дуже стильна і вишукана.

Фото: pinterest
Фото: pinterest
Фото: pinterest

"Хвилі" на нігтях — чудове рішення для тих, хто не любить надто яскравих манікюрів. Дизайн можна обрати будь-якого кольору. Оскільки цього літа в моді японський манікюр, якщо не хочеться знімати покриття, але є бажання мати природні нігті, прозоре або тілесне покриття — ідеальне рішення цього сезону.

Фото: pinterest
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, який манікюр зробити для відпочинку на морі. Ми зібрали для вас найкращі ідеї.