Три знаки Зодіаку дуже часто брешуть: вони в цьому просто майстри

Читать на русском
Автор
837
Вони не завжди роблять це спеціально
Вони не завжди роблять це спеціально. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Такі властивості мають три знаки

Брехня — частина людської природи, чи то через страх, чи необхідність захистити себе, чи просто через бажання уникнути незручних ситуацій. Кожному у житті доводилося приховувати чи прикрашати правду. Але деякі люди брешуть частіше за інших.

На думку астрологів, ця якість, як і відданість, властива деяким знакам Зодіаку від природи.

Близнюки

Відомі своєю здатністю адаптуватися до ситуацій. Їхня двоїста природа дозволяє швидко змінювати свою думку або погляд, часто приводячи до того, що вони говорять одне, а мають на увазі зовсім інше, стверджує City. Вони також надзвичайно товариські та люблять поговорити, що може призвести до того, що вони перебільшують чи вигадують історії заради привернення уваги. Хоча їхня брехня часто не є зловмисною, іноді вони можуть видати себе і завдати собі зайвих проблем.

Риба

Риби дуже емоційні, що робить їх чутливими до навколишнього світу. Щоб захистити себе від болю чи конфлікту, часто вдаються до брехні, яку розглядають як спосіб зберегти внутрішній спокій. Риби також схильні ідеалізувати ситуації та людей, що призводить до створення нереалістичних очікувань. Коли реальність не відповідає їхнім очікуванням, вони можуть брехати, щоби підтримати цю ілюзію. Їхня брехня зазвичай спрямована на захист своїх почуттів чи почуттів інших.

Терези

Терези завжди прагнуть гармонії та рівноваги у своїх відносинах. Через своє прагнення миру і спроб не потрапити у конфлікт вони часто схильні заперечувати правду чи говорити безневинну брехню. Вони також дуже товариські та люблять бути в центрі уваги, що іноді змушує їх прикрашати реальність, щоби вписатися в суспільство. Хоча їхня брехня не завжди зловмисна, іноді вони можуть втратити зв’язок з істиною, намагаючись догодити всім навколо.

Раніше "Телеграф" ділився гороскопом Таро на вересень для всіх знаків Зодіаку.

Пам’ятайте, що гороскопи – це не догма, а орієнтир. Незалежно від знаків Зодіаку кожна людина сама будує свою долю.