"У них різні типи раку": з’явилися нові подробиці про здоров’я Кейт Міддлтон і Чарльза III

Читать на русском
Автор
1571
Кейт Міддлтон і король Чарльз дуже зблизилися Новина оновлена 29 червня 2024, 12:24
Кейт Міддлтон і король Чарльз дуже зблизилися. Фото Getty Images

Через лікування монархи "переживають емоційні труднощі"

Попри те, що в суботу 15 червня Кейт Міддлтон з’явилася на параді Trooping the Color вперше після того, як у неї діагностували рак, герцогиня Уельська нині не повернеться до своїх королівських обов’язків. Разом зі своїм свекром, королем Британії Чарльзом III, Кейт "переживає емоційні труднощі".

Про це розповів фахівець з онкології Кароль Сікора у бесіді з редактором Digital Royal Сваром Нанан-Сеном та королівським кореспондентом Кемероном Вокером у підкасті The Royal Record.

"Я думаю, що кожен бере на себе те, з чим, на його думку, він може впоратися, і, очевидно, у них різні типи раку, різні види лікування, і деякі методи лікування набагато гірші", — заявив Сікора. Особливо важкий період зараз у 42-річної Міддлтон.

"Я б припустив, що лікування принцеси буде досить важким, але вона почувається добре, враховуючи, наскільки лікування важке. Чарльзу, ймовірно, стало трохи легше. Лікування і, отже, побічні ефекти менші, і тому він може повернутися (до королівських обов’язків — ред.)", — доповнив експерт.

Зазначається, що найбільша проблема обох монархів — життя за умов невизначеності. "Що станеться далі, коли вони припинять хімієтерапію? Очевидно, вони зроблять аналізи крові, зроблять сканування. Що покажуть ці сканування? І це час великих емоційних труднощів для хворих на рак", — заявив Кароль Сікора.

Не секрет, що останні шість місяців Кейт Міддлтон проходить профілактичну хімієтерапію. Раніше близьке оточення членів королівської родини повідомило, що хвороба сильно виснажує принцесу Уельську.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що за довгий час уся королівська родина зібралася на балконі Букінгемського палацу. На параді Trooping the Color були діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма, що підросли, а онкохворий Чарльз III показався у військовій формі.