Принц Вільям "запалив" на концерті Тейлор Свіфт у Лондоні (відео)

Читать на русском
Автор
1296
Принц Вільям сходив на концерт Тейлор Свіфт Новина оновлена 22 червня 2024, 16:12
Принц Вільям сходив на концерт Тейлор Свіфт. Фото Фото Getty Images

Принц Вільям запально танцював під пісні артистки

Спадкоємець королівського престолу, принц Вільям Уельський, учора ввечері, 21 червня, у день свого народження, разом із дітьми відвідав концерт американської співачки Тейлор Свіфт. Він ритмічно танцював та підспівував під популярні треки артистки.

У пабліку "ШоШоШо" з’явилося відео, на якому видно, як принц Вільям "запалює" на стадіоні "Уемблі" у Лондоні. Спадкоємець престолу був у суворому образі, але це не завадило йому почуватися комфортно і здійснювати динамічні рухи.

Відомо, що захід принц Вільям відвідав разом із 10-річним принцом Джорджем, 9-річною принцесою Шарлоттою та 6-річним принцом Луї. Іменинник був також у компанії членів королівської родини Зари та Майка Тіндалла та лідера лейбористів сера Кірома Стармерома.

Спадкоємець британського престолу був у класичному піджаку та сорочці. Він динамічно танцював та підспівував під хіт "Shake it Off".

"Телеграф" писав раніше, що принц Вільям та Кейт Міддлтон проходять зараз непростий період, оскільки герцогиня Уельська продовжує боротьбу з раком. Але, згідно з інформацією інсайдерів, принц Вільям надає їй дуже велику підтримку і більше часу проводить з дітьми.