Красуня Шарлотта і змужнілий Джордж: діти Кейт Міддлтон помітно підросли (фото, відео)

Читать на русском
Автор
565
9-річна Шарлотта і 10-річний Джордж
9-річна Шарлотта і 10-річний Джордж. Фото Getty Images

Діти принца та принцеси Уельських давно не з'являлися на публіці

Діти принца та принцеси Уельських Джордж, Шарлотта і Луї відвідали урочистий парад у Лондоні. Кейт Міддлтон, яка вперше за пів року з’явилася на публіці, відвідала цю подію разом із ними.

15 червня у Лондоні проходить урочистий парад Trooping the Color. Він триває на честь дня народження британського монарха. 1400 солдатів та офіцерів у супроводі 200 коней і 400 музикантів з різних груп беруть участь у заході. На урочистій події з’явилися Джордж, Шарлотта і Луї — внуки Чарльза III.

Старший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма 10-річний Джордж змужнів і виглядає як дорослий юнак. 9-річна красуня Шарлотта має розкішний вигляд, а 6-річний Луї помітно підріс.

Принц Джордж і Шарлотта
Фото: Getty Images
Принц Луї
Фото: Getty Images

Дітей разом із мамою сфотографували у кареті Glass State, яка їхала вулицями Лондона. Принци Джордж і Луї одягнули класичні костюми, а принцеса Шарлотта — елегантну сукню і заколола волосся білим бантом. Вбрання внуки Чарльза III обрали в одному кольорі.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон у січні пережила операцію на черевній порожнині. З цього моменту Її величність відлучилася від королівських обов’язків і займалася дітьми. Відомо, що герцогиня Уельська проходить хіміотерапію. Однак варто зазначити, що невістка Чарльза III має розкішний вигляд на урочистій події на честь його Дня народження.

Раніше "Телеграф" розповідав, що 76-річна Камілла вразила елегантним образом у Лондоні. На багатьох заходах Її величність з’являється сама, поки її чоловік Чарльз III лікується від раку.