"Проходять через пекло": як Кейт Міддлтон справляється з раком і яку підтримку їй надає Вільям

Читать на русском
Автор
Як почувається Кейт Міддлтон Новина оновлена 21 травня 2024, 18:46
Як почувається Кейт Міддлтон. Фото Getty Images

У Кейт Міддлтон почало випадати волосся

42-річна принцеса Уельська Кейт Міддлтон продовжує проходити курс хіміотерапії, її стан зараз слабкий, тому вона уникає публічних заходів. Боротьба з раком дається їй дуже важко, але принц Вільям намагається бути поруч і підтримувати дружину.

Новими подробицями стану здоров’я Кейт Мідлтон поділилося видання Marca. Близьке оточення членів королівської сім’ї повідомило, що хвороба сильно виснажує принцесу Уельську.

Як почувається онкохвора Кейт Міддлтон

Невідомо, який тип раку лікарі діагностували у принцеси Уельської, але хіміотерапія серйозно позначається на стані її здоров’я. У Кейт почало випадати волосся, вона часто відчуває нудоту, її рівень імунітету знизився.

Інсайдери кажуть, що за стінами палацу Кейт Міддлтон та принц Вільям "проходять через пекло". Приховувати стан хворої матері стало складно від принца Джорджа, тому що рак почав спустошувати Кейт, але королівська сім’я намагається захистити своїх дітей від стресу, тому робить усе можливе, щоб вони нічого не дізналися.

Чоловік Вільям є зараз для дружини справжньою опорою та підтримкою, він скоротив кількість своїх робочих поїздок, щоби більше часу проводити з сім’єю та піклуватися про Кейт. Майбутній король Великобританії поєднує робочі обов’язки та виховання трьох спадкоємців: Джорджа, Шарлотти та Луї.

"Телеграф" писав раніше, хто успадкує королівський трон після Чарльза III. Наразі король Великобританії також бореться з онкологічним захворюванням.