Хвора на рак Кейт Міддлтон вперше за 6 місяців вийшла на публіку (свіжі фото, відео)

Читать на русском
Автор
1729
Кейт Міддлтон відвідала парад Trooping the Color Новина оновлена 15 червня 2024, 14:19
Кейт Міддлтон відвідала парад Trooping the Color. Фото Getty Images

По вигляду 42-річної принцеси й не скажеш, що вона проходить хімієтерапію

Герцогиня Уельська Кейт Міддлтон нарешті вийшла у світ! Після того, як пів року тому дружині принца Вільяма діагностували онкологію, Кейт жодного разу не відвідувала громадські заходи.

Цієї суботи в Лондоні проходить урочистий парад Trooping the Color — на честь офіційного дня народження британського монарха. У заході беруть участь понад 1400 солдатів та офіцерів у супроводі 200 коней. Понад 400 музикантів із десяти різних груп та барабанного корпусу марширують і виступають в ідеальній гармонії. Але найбільше британців та й увесь світ цікавить, який вигляд має сьогодні улюблена невістка короля Чарльза III.

Не секрет, що останні шість місяців Кейт Міддлтон проходить профілактичну хімієтерапію. Раніше близьке оточення членів королівської сім’ї повідомило, що хвороба сильно виснажує принцесу Уельську: нібито у Кейт почало випадати волосся, вона часто відчуває нудоту, її рівень імунітету знизився. Як бачимо на фото, вигляд у принцеси дуже квітучий.

кейт міддлтон
Фото: Getty Images

Герцогиня Уельська була сфотографована 15 червня в кареті Glass State, яка їхала у процесії вулицями Лондона. До неї приєдналися її діти – принци Джордж і Луї та принцеса Шарлотта.

кейт міддлтон в капелюсі
Фото: Getty Images
кейт міддлтон у кареті
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон, яка перенесла в січні операцію на черевній порожнині і проходить хімієтерапію, відволікається від королівських обов’язків. До цього моменту принцеса знаходилася далеко від уваги громадськості.

кейт міддлтон принц Луї принцеса шарлотта
Кейт Міддлтон з дітьми Луї та Шарлоттою. Фото: Getty Images

Раніше повідомлялося, що Кейт може не з’явитися на публіці до кінця 2024 року. Водночас інсайдери діляться, що Кейт перебуває на шляху до одужання та активно займається дітьми.