Кейт Міддлтон та Чарльз III вперше за довгий час зібралися з родиною на балконі Букінгемського палацу: історичні фото

Читать на русском
Автор
891
У Британії святкують парад Trooping the Colour 2024 Новина оновлена 15 червня 2024, 17:41
У Британії святкують парад Trooping the Colour 2024. Фото Фото Getty Images

До останнього моменту не було відомо, чи відвідає захід герцогиея Уельська

У суботу, 15 червня, у Великій Британії відзначають грандіозний захід — парад Trooping the Color, який є святкуванням дня народження чинного монарха. Король Чарльз ІІІ вперше за довгий час зібрався разом зі своєю родиною на балконі Букінгемського палацу.

"Телеграф" повідомляє, що Його Величність спостерігав з балкона за прольотом Королівських ВПС разом із дружиною Каміллою, а також з онкохворою Кейт Міддлтон, принцом Вільямом, їхніми трьома дітьми та іншими членами родини. До останнього моменту не було відомо, чи відвідає герцогиня Уельська урочистий парад.

Чарльз III разом із сім’єю на параді
Фото: Getty Images

Востаннє у такому складі королівська родина була присутня на публіці у грудні 2023 року. Після цього Кейт Міддлтон не виходила у світ, оскільки розпочала боротьбу з онкологічним захворюванням.

Герцоги Уельські на параді Trooping the Color
Фото: Getty Images

На заході Trooping the Color на балкон також вийшли інші члени королівської родини, зокрема принцеса Анна, принц Едвард та Софі. А от принц Гаррі з дружиною Меган Маркл востаннє приєднувалися до королівської родини на балконі лише у 2019 році, а через рік вони офіційно відмовилися від членства.

Королівська родина на параді Trooping the Color
Фото: Getty Images

Також зазначимо, що у Великій Британії існує традиція святкувати день народження правлячого монарха двічі: в реальну дату та влітку, тому що літо — ідеальна пора, щоб провести урочистий парад, у якому бере участь 1400 солдатів, 200 коней та 400 музикантів. Парад проходить від Букінгемського палацу торговим центром і завершується прольотом Королівських ВПС. Але монарх Чарльз III народився у жовтні.

Король Чарльза III з дружиною Камілою
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що Кейт Міддлтон, яка зараз проходить хіміотерапію, вперше за півроку вийшла у світ. У мережі з’явилися її свіжі фото.