Ірина Сопонару зізналася, скільки коштувало її весілля і хто його оплачував (відео)

Читать на русском
Автор
714
Ірина Сопонару вийшла заміж у травні
Ірина Сопонару вийшла заміж у травні. Фото instagram.com/irinasoponaru

Для весілля наречені обрали вбрання від українських брендів

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, яка нещодавно вийшла заміж за іноземця, розповіла, хто оплачував весілля і скільки воно коштувало. Цікаво, що на святі не було рідних нареченого.

Про це акторка розповіла в інтерв’ю Аліні Доротюк. За словами Ірини Сопонару, весілля відбулося у травні цього року, а запрошено було 70 гостей.

"Весілля було скромне, звичайне. Було до 70 людей. З гостей були мої колеги, все моє оточення, переважно коміки. Не було стресу. Моя подруга займалася організацією. Все було дуже спокійно", — ділиться акторка.

На запитання інтерв’юерки, скільки загалом витратили на весілля, Ірина з посмішкою відповіла: "Чесно, я в цьому питанні класична "Я не знаю, це все чоловік", боже, так приємно говорити ці слова, бо я сама все життя за себе все вирішувала", — ділиться акторка.

Ірина Сопонару зізналася, що весілля оплатив чоловік Ріс. Наречений також ділиться, що запросив близько 40 людей на весілля, але прийшов лише один гість. За словами Ріса, це проблеми безпеки, рідні бояться приїздити до України.

Раніше "Телеграф" розповідав, що кадри зі свого весілля показав актор Костянтин Войтенко. Актор одружився вдруге. Його обраницею стала Наталія Камінська.