Костянтин Войтенко вдруге одружився: актор показав фото з нестандартного весілля

Читать на русском
Автор
964
Костянтин Войтенко уклав шлюб з Наталією Камінською Новина оновлена 11 червня 2024, 10:48
Костянтин Войтенко уклав шлюб з Наталією Камінською. Фото instagram.com/konstantin.voytenko

Наречена вдягнула чорну напівпрозору сукню, ане класичну білу

Зірка серіалу "Будиночок на щастя" вдруге одружився після скандального розлучення. Його обраницею стала Наталія Камінська, якій він освідчився в День всіх закоханих. Після заручин пара не ділилася подробицями з підготовки до весілля, а тепер стало відомо, що вони уклали шлюб.

Світлинами з розписки актор поділився на своїй сторінці в Інстаграм. Для важливої події наречена обрала чорну напівпрозору сукню з відкритими плечима. Наречений також був у total black луці. Для весілля Костянтин Войтенко обрав чорний класичний костюм та сорочку.

Войтенко і Камінська
Фото: instagram.com/konstantin.voytenko
Костянтин Войтенко одружився
Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Коли саме відбулося весілля — невідомо, однак судячи з фото, пара не влаштовувала гучних святкувань. Церемонія відбулася в одному з РАЦСів Києва.

Костянтин Войтенко і Наталія Камінська одружилися
Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Нагадаємо, що Костянтин Войтенко уклав шлюб вдруге. Раніше він був одружений з танцівницею Валентиною Марініною. Пара скандально розлучилася у 2022 році після звинувачень актора в домашньому насильстві. Валентина і Костянтин виховують доньку Емілію.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Сергій Жадан, який служить у Нацгвардії, показався з колегами-побратимами у бліндажі. Письменник виглядав втомлено, але усміхнено.