Тельцям краще нічого не планувати, а Рибам варто ризикнути: гороскоп Таро на 17 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 17 вересня Новина оновлена 17 вересня 2024, 08:16
Гороскоп Таро, на що чекати 17 вересня. Фото Згенеровано ШІ, freepik

Карти обіцяють досить успішний день

Зважаючи на все, 17 вересня буде непоганим днем для багатьох знаків Зодіаку. У деяких нарешті закінчиться чорна смуга, а хтось отримає винагороду. Будуть і ті, кому у вівторок краще сповільнитись і не будувати планів, щоби потім не розчаруватися.

Про це попереджають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Дізнаймося, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, саме у вівторок виповниться Ваше давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Не виключено, що цього дня ви отримаєте гарну пораду від старшої чи впливової людини.

Телець — Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Якісь ваші плани можуть накритися мідним тазом. Але не обов’язково це стане для Вас трагедією. Можливо, це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Близнюки — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Рак — Сімка кубків

Ця карта часто символізує плутанину, невизначеність та ілюзії. Ви можете опинитися в ситуації, коли перед вами буде багато можливостей, але не всі реальні чи корисні. Важливо розрізняти свої справжні бажання та цілі від фантазій та ілюзій. Будьте обережні зі спокусливими пропозиціями або тим, що здається надто хорошим, щоб бути правдою.

Лев — Король кубків

Це напрочуд хороша карта, яка передбачає кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість, — насолоджуйтеся цим днем, такі зараз рідко кому випадають. Також є шанс, що 17 вересня Ви зустрінете когось особливого.

Діва — перевернутий Король жезлів

Ви впевнено йдете до своєї мети, але при цьому не надто замислюєтеся про почуття людей довкола, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Терези — Король мечів

Ще ця карта відома як "Влада". Вона каже, що найближчим часом доля може влаштувати Вам "іспит", невелике випробування, але силою ясного розуму та рішучості Ви впораєтеся з ним.

Скорпіон — перевернена Шістка мечів

Незабаром Вам просто доведеться взятися за вирішення якоїсь проблемної ситуації, яку Ви відкладали, оскільки можливості втекти від неї вже не буде. Цікаво, що з іншого тлумачення ця карта також може пророкувати освідчення в коханні.

Стрілець — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що 17 вересня у Вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Козоріг — перевернута Королева кубків

На жаль, ця королева вказує на те, що початок тижня у Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відмовитися від проблем та світу в цілому за допомогою відходу в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення.

"Заземліться", робіть щось руками та намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Водолій — Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.

Риби — Дев’ятка пентаклей

Найближчим часом ви можете отримати винагороду за свою працю, і успіх буде на вашому боці, а тому не бійтеся ризикувати та починати щось нове.