Зірка "Жіночого кварталу" вийшла заміж за іноземця: хто став її обранцем (фото)

Читать на русском
Автор
550
Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця
Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця. Фото Інстаграм Ірини Сопонару

Зірка стала дружиною іноземця

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, яка робила пластику грудей, повідомила шанувальникам радісну новину. Вона вийшла заміж за британця, на ім'я Ріс.

У своєму інстаграмі акторка поширила щасливі світлини з важливої події. Для святкування пара обрала рідне місто Сопонару — Чернівці. Зокрема, там вони уклали шлюб у РАЦСі.

Ірина Сопонару з обранцем Рісом
Ірина Сопонару з обранцем Рісом, Фото: Інстаграм Ірини Сопонару

Привітати подружжя з радісною звісткою, прийшли рідні та близькі. Зокрема, на одному фото можна побачити батьків Ірини. Вони одяглися у вишитий одяг, як і молодята.

Ірина Сопонару зі своїми батьками та обранцем Рісом
Ірина Сопонару зі своїми батьками та обранцем Рісом, Фото: Інстаграм Ірини Сопонару

На весілля Сопонару одягла сукню, яка складалась з двох шарів: знизу була комбінація на бретельках, а зверху — напівпрозора накидка з елементами вишивки. Завершили весільний лук стильні туфлі на невисоких підборах. А от чоловік Ірини, британець Ріс обрав для події вишиту сорочку, чорні джинси та білі кеди.

Ірина Сопонару з обранцем Рісом
Ірина Сопонару з обранцем Рісом, Фото: Інстаграм Ірини Сопонару

Відомо, що стосунки Ірини Сопонару та британця Ріса почалися у 2021 році. Тоді акторка вперше опублікувала фото зі своїм бойфрендом. На початку повномасштабного вторгнення Ірина та Ріс почали жити разом у Києві. Торік хлопець освідчився Сопонару. До пропозиції він готувався близько півроку. Британець сам продумував дизайн каблучок.

Раніше "Телеграф" писав про Іванну Онуфрійчук, яка нещодавно провела гендер-паті та розсекретила стать дитини. Вже відомо, кого чекає ведуча разом із чоловіком-мільйонером Алмазом.