Гороскоп Таро на тиждень: Левам варто відкласти всі справи, а Дівам — слухати поради

Читать на русском
Автор
1783
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 9 по 15 вересня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 9 по 15 вересня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Середина вересня 2024 року обіцяє бути досить насиченою — багато хто в цей час зможе розпочати нову сторінку у своєму житті та знайти пригоди. Однак у деяких не обійдеться без печалі.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 9 по 15 вересня 2024 року включно.

Овен — перевернута Сімка кубків

Зазвичай ця карта ілюзій, "рожевих окулярів" та попередження про можливі помилки. Але тут вона випала перевернутою, — а це означає, що з безлічі варіантів ви зможете вибрати найкращий.

Тілець — перевернута Вісімка пентаклів

Можливо, ви присвятили багато часу і сил якійсь справі, проте зазнали розчарування у ній і не бажаєте більше рухатися далі. Подумайте, а чи треба воно вам?

Близнюки — Паж мечів

На тижні вам буде складно жити з людьми і, можливо, ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде корисно.

Рак — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні картка попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь із сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть предмет ваших симпатій можуть дістатися іншому.

Лев — Четвірка мечів

Вам потрібний тайм-аут. Можливо, зараз у вас повно невирішених справ, проте потрібний перепочинок, після якого ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Діва — Лицар мечів

Лицар мечів передбачає раптові, несподівані події і може бути навіть конфлікт, але, якщо ви діятимете рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточуючих, то обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Терези — перевернута Трійка мечів

Зазвичай ця карта обіцяє втрати і смуток, але перевернутою каже, що удар буде не таким уже й сильним, можливо, станеться щось погане, до чого ви були готові, або що не так важливо для вас. У будь-якому випадку ви переживете це без серйозних наслідків.

Скорпіон — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, вирішення проблем із роботою тощо.

Стрілець — перевернутий Лицар кубків

У цьому положенні карта попереджає про небезпечні ілюзії та скасовані плани, труднощі в налагодженні контактів. Досягти бажаного в найближчий тиждень буде складно, ви можете бути емоційно нестабільні та схильні тікати від реальності.

Козоріг — перевернута Четвірка кубків

Можливо, якийсь час ви провели відчужено від світу, у переоцінці цінностей та своїх планів. Але перевернутою ця карта каже, що ви нарешті готові попрямувати назустріч пригодам та новим шансам, відкритися для нових почуттів, надій та емоцій.

Водолій — Вісімка мечів

Найближчим часом ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами і не відчувати в собі що-небудь вирішувати. Мало того, можуть виникнути тимчасові труднощі чи погані новини.

Риби — перевернутий Лицар жезлів

Ви на тижні можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху, — будьте обережні, оскільки поспішні рішення можуть принести неприємні наслідки.