"Чекаємо на нашого нового найкращого друга": дочка Міка Джаггера вперше стане мамою (фото)

Читать на русском
Автор
Джорджія Мей вагітна первістком Новина оновлена 19 червня 2024, 12:59
Джорджія Мей вагітна первістком. Фото instagram.com/georgiamayjagger

Модель показала свій животик, який помітно округлився

Дочка відомого музиканта, соліста гурту The Rolling Stones Міка Джаггера, 32-річна фешн-модель Джорджія Мей оголосила, що вагітна первістком. Стать майбутнього малюка знаменитість розкривати не стала.

Радісною новиною дівчина поділилася з підписниками на своїй сторінці в Instagram. Модель показала романтичні фотографії зі своїм коханим.

Джорджія Мей на кадрах стоїть у світлих джинсах і топі темно-синього кольору, демонструючи свій животик, який помітно округлився. Дівчина позує без макіяжу, на її обличчі виблискує посмішка.

Джорджія Мей
Джорджія Мей вагітна первістком

Батьком майбутньої дитини став 24-річний американський скейтбордист Камбріан Седлік, з яким Джорджія перебуває у стосунках понад три роки. На знімках закохані демонструють свої ніжні почуття.

Джорджія Мей та її бойфренд
Джорджія Мей показала живіт, що округлився.

Дочка Міка Джаггера не стала розкривати стать майбутнього малюка. Модель лише написала, що вони з коханим терпляче чекають на зустріч з їх новим найкращим другом.

Джорджія Мей та Камбріан Седлік
Джорджія Мей стане мамою

"Телеграф" писав раніше, що українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася новими фотографіями своєї новонародженої дочки. Дівчинка з’явилася на світ у березні.