Леді Гага вагітна? Співачка відповіла на чутки про свій "цікавий" стан (відео)

Читать на русском
Автор
Леді Гага відреагувала на чутки про вагітність Новина оновлена 05 червня 2024, 09:51
Леді Гага відреагувала на чутки про вагітність. Фото Фото Getty Images

Нещодавно співачку помітили з округлим животиком

38-річна американська епатажна зірка Леді Гага, яка нещодавно здивувала зміною іміджу та незвичайним вбранням, спровокувала чутки про свою вагітність. Папараці "підловили" її з животиком, який помітно округлився.

На своїй сторінці у TikTok співачка опублікувала короткий відеоролик, де розставила всі крапки над "ї". Артистка була небагатослівною, але відповіла на головне запитання, що цікавили пресу та фоловерів.

Леді Гага відреагувала на чутки про вагітність

Епатажна знаменитість продемонструвала на ролику своє обличчя, показавши виразні стрілки та написала, що "не вагітна — просто погано плаче у спортзалі", частково процитувавши текст пісні іншої артистки Тейлор Свіфт Down Bad. Більше жодних коментарів щодо цих чуток Леді Гага не давала.

Зазначимо, що підозра про "цікавий" стан співачки з’явилася після того, як вона відвідала в ці вихідні весілля своєї сестри в штаті Мен. На урочистому заході Леді Гага була в короткій чорній сукні, яка обтягувала її фігуру, тому завдяки такому вбранню можна було помітити округлий животик.

Щобільше, на руці співачки помітили діамант, тож фанати припустили, що коханий Майкл Поланскі зробив знаменитості пропозицію руки та серця, і вони готуються стати батьками. До речі, їхні стосунки продовжуються вже чотири роки.

"Телеграф" писав раніше, що українська блогерка Юлія Верба оголосила шанувальникам, що вперше стане мамою. Дівчина показала ніжні фото із коханим.