Лілія Ребрик зворушила свіжими фото новонародженої донечки: "Неймовірна краса"

Читать на русском
Автор
667
Лілія Ребрик показала своїх доньок Новина оновлена 01 червня 2024, 11:21
Лілія Ребрик показала своїх доньок. Фото instagram.com/liliia.rebrik/

43-річна ведуча є мамою для трьох прекрасних дівчат

Українська телеведуча і акторка Лілія Ребрик поділилася з шанувальниками новими світлинами своєї новонародженої донечки, яку зіркова мама назвала Аделіною (Адель). Дівчинка з'явилася на світ у березні 2024 року.

Адель в оточенні своїх старших сестер мала дуже ніжний вигляд. Нагадаємо, що у шлюбі Лілії Ребрик та її чоловіка, українського хореографа Андрія Дикого, народилося троє дівчаток. Первісток, дочка Діана, народилася у 2012 році, а донька Поліна — у 2018 році.

Кадри з професійної фотосесії 43-річна телеведуча опублікувала в особливе свято 1 червня — День захисту дітей, який сьогодні відзначається у всьому світу. До речі, "Телеграф" в честь свята підготував красиві привітання до Дня захисту дітей 2024.

"І кожен наш день зараз — день захисту дітей. Щодня відкриваєш стрічку і у сухій страшній статистиці бачиш обірвані маленькі життя. І з-поміж сотень тисяч страшних фото на тебе дивиться Злата з Одеси, Сашко з Київщини, Ліза з Вінниці і ще сотні і сотні дитячих очей, які більше ніколи не побачать світ.

За своїх трьох готова на все! І не створив ще всесвіт того виміру моєї любові до них. Під час війни вона глибша, доросліша, міцніша, бо цінуєш кожну хвилину поруч з ними. І поміж тривогами душевними та повітряними з усіх сил намагаєшся не дати їм втратити дитинства. Бо саме за наших дітей ми зараз і боремося!", — написала українська артистка.

діана дика поліна ребрик адель ребрик
Діана Дика з сестрою Поліною та Аделіною. Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"У вас такі гарні дівчатка", "Неймовірна краса", "Супер, так ніжно і гарно", "Які гарні дівчатка", "Милота", — пишуть у коментарях підписники Ребрик.

діана ребрик поліна дика адель дика
ото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше ми повідомляли про те, що співачка Джамала теж втретє стала мамою. Також нещодавно родила первістка телеведуча Іванна Онуфрійчук.