Блогерша Юлія Верба вперше стане мамою: ніжні фото

Читать на русском
Автор
Блогерша Юлія Верба вагітна первістком Новина оновлена 01 червня 2024, 16:02
Блогерша Юлія Верба вагітна первістком. Фото instagram.com/verbaaa.verbaaa

Дівчина зізналася, що дуже щаслива

Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей 21-річна відома українська блогерка Юлія Верба оголосила шанувальника, що вперше стане мамою. Вона показала ніжні фотографії з животом, який помітно округлився, на яких позувала разом з коханим.

Кадрами дівчина поділилася на своїй сторінці в Instagram. Дівчина обіймалася з хлопцем та тримала в руці знімок дитини, зроблений під час УЗД. Пара виглядає дуже щасливою.

Юлія Верба
Юлія Верба вагітна первістком

На першому кадрі блогерка позує у світло-блакитному костюмі, який складався з кофточки з рукавами та зав’язками в ділянці грудей, а також довгої спідниці. Наряд обтягував її фігуру, демонструючи кругленький живіт. Ззаду її обіймає коханий, особистість якого вона поки що не розкриває. Чоловік для фотосесії вибрав сіру футболку та світло-коричневі шорти.

Юлія Верба вагітна
Юлія Верба вперше стане мамою

Закохана пара позувала на природі, не приховуючи своїх ніжних почуттів. У руках Юлії було кілька знімків УЗД. Свій пост блогерка підписала так: "Ношу під серцем наше маленьке зернятко. Ми більше не хочемо мовчати".

Юлія Верба з хлопцем
Юлія Верба показала коханого

Для шанувальників блогерки така новина стала несподіванкою, адже вона на два тижні зникла із соціальних мереж. Фолловерам вона зізналася, що мріяла про дитину з 18 років, тому дуже рада, що невдовзі стане мамою і вже готується до цієї ролі. Але стать дитини вона поки не знає.

"Телеграф" писав раніше, що українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася новими фотографіями своєї новонародженої дочки. Дівчинка з’явилася на світ у березні.