Котлети стануть ще соковитішими: який сезонний овоч додати до фаршу

Читать на русском
Автор
Соковиті та смачні котлетки
Соковиті та смачні котлетки. Фото 1000.menu

Сподобаються усім членам сім'ї

Весною кабачки купують за завищеними цінами, аби насолодитися смаком улюбленого овочу, а влітку готують безліч страв та не знають, куди його подіти. Так, з нього готують оладки, смажать кружальцями, роблять торти чи запіканки.

Чудовим варіантом також стане додати цей сезонний овоч до фаршу на котлети. У такому випадку страва стане ще соковитішою та смачнішою, інформують Instagram-сторінці "radostina_ksenia".

Як приготувати котлети з кабачком

Інгредієнти:

  • філе – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • борошно – 1-2 ст. л.;
  • яйце – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 1 зуб.;
  • спеції;

Спосіб приготування:

  1. Філе, цибулю, часник і кабачок пропустити через м'ясорубку.
  2. Додати яйце, спеції та трохи борошна, перемішати.
  3. Обсмажити котлети з обох боків до готовності.

Раніше ми писали, як приготувати вафлі з кабачка. У такому вигляді його з'їдять навіть діти.