Котлети стануть ще соковитішими: який сезонний овоч додати до фаршу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Соковиті та смачні котлетки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/c5/92ab9c18-b8ee41658cc4e2e3491d109741b5cc53.jpg?v=4848_1)
Сподобаються усім членам сім'ї
Весною кабачки купують за завищеними цінами, аби насолодитися смаком улюбленого овочу, а влітку готують безліч страв та не знають, куди його подіти. Так, з нього готують оладки, смажать кружальцями, роблять торти чи запіканки.
Чудовим варіантом також стане додати цей сезонний овоч до фаршу на котлети. У такому випадку страва стане ще соковитішою та смачнішою, інформують Instagram-сторінці "radostina_ksenia".
Як приготувати котлети з кабачком
Інгредієнти:
- філе – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- борошно – 1-2 ст. л.;
- яйце – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 1 зуб.;
- спеції;
Спосіб приготування:
- Філе, цибулю, часник і кабачок пропустити через м'ясорубку.
- Додати яйце, спеції та трохи борошна, перемішати.
- Обсмажити котлети з обох боків до готовності.
Раніше ми писали, як приготувати вафлі з кабачка. У такому вигляді його з'їдять навіть діти.