Рус
Рецепти
Перші страви
Другі страви
Інші страви
Страви для дітей
Салати та закуски
Заправки до салатів
Випічка
Десерти
Соуси
Маринади
Каші
Кляр
Консервація
Соління
Квашення
Сушіння
Желювання
Кандування
Копчення
В'ялення
Варення, джем, пастила
Заморожування
Герметизація
Посол/засолювання
Інгредієнти
Напої
Новини
Шеф-кухарі
Автори
Ми використовуємо
Куки
!
Добре
Топ-рецепти
Перші страви
Пісний борщ з ароматними грибами: рецепт від шеф-кухаря (відео)
Другі страви
Котлети з "шапочкою" з картоплі та сиру: простий рецепт для сімейної вечері
Другі страви
Апетитний шніцель "Цезар": яскраве м'ясо на святковий стіл (відео)
Другі страви
Як запекти ребра так, щоб м’ясо спадало з кісток: простий рецепт (відео)
Другі страви
Свинина у духовці (відео)
Популярні рецепти
1.1
Інші страви
Курячі крильця в меді з соєвим соусом
2
Десерти
Паннукакку
Герметизація
Солодкі помідори з морквяним бадиллям
5
В'ялення
В’ялені помідори в мікрохвильовій печі
2
Інші страви
Тісто на молочній сироватці
Маринування
Мариновані помідори швидкого приготування
5
Десерти
Турецький десерт "Трилече" (відео)
4
Випічка
Наполеон на сковороді (відео)
Більше рецептів
Smak-новини
Помідори по-корейські на зиму: рецепт, після якого ви забудете про іншу консервацію
Простий рецепт маринованої капусти на зиму: закуска, яка буде хрумкою до самої весни
Ідеально до м'яса та риби: рецепт мегрельського соусу з перців та помідорів
Фантастичний яблучний пиріг, що просто тане в роті: рецепт смачної випічки
Більше новин
Автори рецептів
4.5
Олеся Деренівська
Автор рецептів
, 348 рецептів
4.3
Анастасія Ніколаєнко
Автор рецептів
, 358 рецептів
Вікторія Лисенко
Автор рецептів
Валерія Леденко
Автор рецептів
Усі автори
smak.telegraf.com.ua
Рецепти
Консервація
Інгредієнти
Напої
Новини
Шеф-кухарі
Автори
Telegraf
Рецепти
Перші страви
Другі страви
Інші страви
Страви для дітей
Салати та закуски
Заправки до салатів
Випічка
Десерти
Соуси
Маринади
Каші
Кляр
Консервація
Соління
Квашення
Сушіння
Желювання
Кандування
Копчення
В'ялення
Варення, джем, пастила
Заморожування
Герметизація
Посол/засолювання
Інгредієнти
Напої
Новини
Шеф-кухарі
Автори
Telegraf