Ніхто не здогадається, що у страві є кабачок: бюджетні котлетки на всю сім’ю

Читать на русском
Автор
Ділимось вдалим рецептом апетитних котлеток
Ділимось вдалим рецептом апетитних котлеток. Фото Апостроф

Чудові котлетки — ситні та апетитні

Ми розповідали, як із кабачка приготувати смачний сніданок. Тепер ділимось рецептом апетитних котлеток

Ці кабачково-рисові котлети — це не просто бюджетний варіант страви, а й дуже смачна та бюджетна альтернатива м'ясним котлетам. Простий рецепт, мінімум інгредієнтів, а результат — неперевершений! Ніхто навіть не здогадається, що котлети з кабачка. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 2 зелених цукіні
  • 1-2 склянки рису
  • 1-2 цибулини
  • 1 яйце
  • 50 г сиру чеддер або моцарелла
  • червоний солодкий перець
  • чорний мелений перець
  • сіль до смаку
  • 3 ст. л. борошна (30 г)
  • рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Цукіні очистіть від шкірки та натріть на терці. Перекладіть терту кабачкову масу в марлю та добре відіжміть зайвий сік.
  2. Рис промийте, залийте водою та відваріть до готовності. В одну миску складіть тертий цукіні, зварений рис, терту цибулю, яйце.
  3. Додайте тертий сир, червоний солодкий перець, чорний мелений перець та сіль до смаку. Перемішайте всі інгредієнти.
  4. Додайте борошно та знову добре перемішайте. Розігрійте олію на сковороді. Викладайте кабачково-рисову суміш ложкою на сковороду та обсмажуйте котлети з обох боків до золотистого кольору.

Котлетки виходять апетитні та соковиті. Також ми розповідали, як можна особливо смачно посмажити кабачки кружальцями.