Лише один кабачок і дві картоплини: смачніших оладків не вигадаєш
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 818
Дуже ситні і смачні оладки з картоплею
Кабачки — найулюбленіший овоч влітку. З нього можна приготувати безліч смачних закусок, сніданків, супів тощо. Раніше ми ділилися рецептом кабачків у пивному клярі, а тепер ділимося, як приготувати ідеальні оладки.
Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина". Вам знадобляться прості інгредієнти, а результат вас точно здивує.
Як приготувати оладки з кабачків
Інгредієнти:
- кабачки – 1 шт;
- картопля – 2 шт;
- борошно;
- сіль, перець — на свій смак;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Очищуємо кабачок від шкірки і натираємо його на тертці. Так само вчиняємо з картоплею. Перемішуємо ці два овочі у глибокій мисці.
- Від зайвої рідини позбавлятися не варто, як радять в інших рецептах — нам вона знадобиться.
- Додаємо до кабачків з картоплею сіль і перець. Додаємо борошно в залежності від консистенції. Вона повинна бути густою, але не надто щільною.
- Олію розігріваємо на сковороді. Ложкою викладаємо тісто на пательню не надто товстим шаром. Обсмажуємо до золотистості з обох сторін. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати крем-суп з кабачками. Страва смачна як у холодному, так і в гарячому стані.