Лише один кабачок і дві картоплини: смачніших оладків не вигадаєш

Читать на русском
Автор
779
Смачні кабачкові оладки
Смачні кабачкові оладки. Фото Freepik

Дуже ситні і смачні оладки з картоплею

Кабачки — найулюбленіший овоч влітку. З нього можна приготувати безліч смачних закусок, сніданків, супів тощо. Раніше ми ділилися рецептом кабачків у пивному клярі, а тепер ділимося, як приготувати ідеальні оладки.

Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина". Вам знадобляться прості інгредієнти, а результат вас точно здивує.

Як приготувати оладки з кабачків

Інгредієнти:

  • кабачки – 1 шт;
  • картопля – 2 шт;
  • борошно;
  • сіль, перець — на свій смак;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Очищуємо кабачок від шкірки і натираємо його на тертці. Так само вчиняємо з картоплею. Перемішуємо ці два овочі у глибокій мисці.
  2. Від зайвої рідини позбавлятися не варто, як радять в інших рецептах — нам вона знадобиться.
  3. Додаємо до кабачків з картоплею сіль і перець. Додаємо борошно в залежності від консистенції. Вона повинна бути густою, але не надто щільною.
  4. Олію розігріваємо на сковороді. Ложкою викладаємо тісто на пательню не надто товстим шаром. Обсмажуємо до золотистості з обох сторін. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати крем-суп з кабачками. Страва смачна як у холодному, так і в гарячому стані.