У такому вигляді кабачок з'їдять навіть діти: приготуйте з нього вафлі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Легкі, рум'яні, апетитні вафлі для всієї сім'ї](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/43/f4a611cd-39860219dc20c8749e8e16d018e3643b.jpg?v=7855_1)
Їх можна подати як окрему страву, на сніданок, вечерю чи перекус
Окрім молодої картоплі та полуниці іще одним сезонним овочем є кабачок. Спершу його купують за підвищеними цінами та тушкують з цибулькою, обсмажують кружальцями чи готують крем-суп.
А згодом люди вже не знають, що з цього овочу ще приготувати та дарують сусідам. Однак ми підкажемо рецепт іще однієї смачної страви, яку їстимуть навіть діти. Йдеться про вафлі, інформують на Instagram-сторінці "yuliia_masiuk___".
Як приготувати вафлі з кабачків
Інгредієнти:
- кабачки середні – 3 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- сир твердий – 120 г;
- борошно – 5 ст. л.;
- кріп;
- сіль;
- перець;
- сушений часник;
- олія;
Спосіб приготування:
- Натерти кабачки на великій тертці.
- Кабачки відтиснути та вилити зайву рідину.
- Додати яйця, кріп, натертий сир, борошно та спеції, все змішати.
- Вафельницю змастити олією, вилити кабачкове тісто та смажити до золотавої скоринки.
- Подавати можна з крем-сиром, сметаною, або соусом на основі натурального йогурту та невеликою кількістю часнику.
Раніше ми писали, як закрити кабачки на зиму. Ці овочі в соусі сацебелі виходять хрусткими та апетитними.