У такому вигляді кабачок з'їдять навіть діти: приготуйте з нього вафлі

Читать на русском
Автор
Легкі, рум'яні, апетитні вафлі для всієї сім'ї
Легкі, рум'яні, апетитні вафлі для всієї сім'ї. Фото 1000.menu

Їх можна подати як окрему страву, на сніданок, вечерю чи перекус

Окрім молодої картоплі та полуниці іще одним сезонним овочем є кабачок. Спершу його купують за підвищеними цінами та тушкують з цибулькою, обсмажують кружальцями чи готують крем-суп.

А згодом люди вже не знають, що з цього овочу ще приготувати та дарують сусідам. Однак ми підкажемо рецепт іще однієї смачної страви, яку їстимуть навіть діти. Йдеться про вафлі, інформують на Instagram-сторінці "yuliia_masiuk___".

Як приготувати вафлі з кабачків

Інгредієнти:

  • кабачки середні – 3 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • сир твердий – 120 г;
  • борошно – 5 ст. л.;
  • кріп;
  • сіль;
  • перець;
  • сушений часник;
  • олія;

Спосіб приготування:

  1. Натерти кабачки на великій тертці.
  2. Кабачки відтиснути та вилити зайву рідину.
  3. Додати яйця, кріп, натертий сир, борошно та спеції, все змішати.
  4. Вафельницю змастити олією, вилити кабачкове тісто та смажити до золотавої скоринки.
  5. Подавати можна з крем-сиром, сметаною, або соусом на основі натурального йогурту та невеликою кількістю часнику.

Раніше ми писали, як закрити кабачки на зиму. Ці овочі в соусі сацебелі виходять хрусткими та апетитними.