Змінила розкішні сукні на піксель і берці: Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки (фото)

Читать на русском
Автор
750
Співачка тренувалася з ветеранами "Азову"
Співачка тренувалася з ветеранами "Азову". Фото Колаж Телеграфу

Зірка покращила навички бойової підготовки

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно розбурхала уяву підписників відвертою сукнею, пройшла курс військової підготовки "Резервіст" із ветеранами "Азову". В мережі з’явилися кадри співачки у формі та зі зброєю.

Світлинами поділилися на сторінці "Резервіст" в Інстаграм. Вишкіл Тіна Кароль проходила в червні 2024. Зірка тренувалася разом з іншими учасниками вишколу.

Тіна Кароль зі зброєю
Фото: instagram.com/reservist.ua

Так, виконавиця обрала тактичну медицину за протоколом ASM MARCH. Це включає поводження зі зброєю, практику зі стрільби, використання радіозв'язку, інженерну підготовку та бойове згодження. "Ми намагаємося розвиватись від курсу до курсу разом з вами, та відчуваючи довіру зі сторони медійних осіб, ми ще більш сповнюємося натхненням", — зазначили на сторінці в Інстаграм "Резервіст". Учасникам після проходження вручили сертифікати.

Тіна Кароль пройшла курс такмеду
Фото: instagram.com/reservist.ua
Фото: instagram.com/reservist.ua

На своїй сторінці в Інстаграм співачка зазначила, що втому, що вона пройшла цей курс, немає нічого дивного. "Я громадянин України, це мій вибір, мій вибір Україна — вже дуже давно", — посміхаючись, відповіла Тіна Кароль.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Сергій Жадан, який служить у Нацгвардії, показався з колегами-побратимами у бліндажі. Письменник став на захист України як доброволець.