"Для мене це дуже особлива пісня": Alyona Alyona потужно анонсувала вихід наступного треку (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Alyona Alyona анонсувала вихід нової пісні Новина оновлена 26 червня 2024, 16:32
Alyona Alyona анонсувала вихід нової пісні. Фото https://t.me/Alyona Alyona

Alyona Alyona також поділилася кадрами зі зйомок кліпу

Українська виконавиця Alyona Alyona, якій цього місяця виповнилося 33 роки, анонсувала вихід своєї нової композиції під назвою "Тато". Артистка зізналася, що їй не терпиться поділитися нею з шанувальниками.

Вихід пісні Alyona Alyona анонсувала на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши невеликий уривок. Також артистка показала кілька кадрів, мабуть, зі зйомок кліпу на цей зворушливий трек.

Українська виконавиця розповіла, що ця пісня дуже для неї особлива та сповнена сенсів. Прем’єру композиції заплановано на 28 червня.

На кадрах, опублікованих на Telegram-каналі знаменитості, Alyona Alyona стоїть у білому платті-сорочці. На тлі видно захід сонця, природу та дівчат, які також одягнені в біле довге вбрання. У кліпі зірки брала участь танцювальна команда NESEMOS.

Alyona Alyona
Alyona Alyona анонсувала новий трек

Співачка показала інші знімки, зроблені під час роботи її команди над новим відеороликом. Шанувальники зазначили, що з нетерпінням чекають на композицію.

Alyona Alyona
Alyona Alyona поділилася кадрами зі зйомок кліпу
Кадр зі зйомок кліпу "Тато"
Alyona Alyona зняла кліп на пісню "Тато"

"Телеграф" писав раніше, що співачка Alyona Alyona у День батька, який у 2024 році відзначали 18 червня, показала рідкісні кадри свого тата в молодості. Артистка зізналася, які риси характеру успадкувала від найважливішого чоловіка у житті.