Сергій Жадан, який служить у Нацгвардії, показався з колегами-побратимами у бліндажі (фото)

Читать на русском
Автор
701
Сергій Жадан приєднався до Нацгвардії
Сергій Жадан приєднався до Нацгвардії. Фото instagram.com/serhiy_zhadan

Сергій Жадан показався з Євгеном Турчиновим

Сергій Жадан, який нещодавно повідомив, що вступив до Нацгвардії, разом із двома своїми колегами-учасниками гурту "Жадан і собаки", показав фото з ними у бліндажі. Відомо, що зараз вони проходять вишкіл.

Світлиною письменник поділився на своїй сторінці в Інстаграм. "Тихого всім вечора", — коротко підписав допис Сергій Жадан.

На фото Сергій Жадан разом колегами-побратимами у бліндажі. На фоні — двоповерхові ліжка і піксельний одяг. Помітно, що вони втомлені, але посміхаються.

В коментарях шанувальники підтримують письменника і бажають йому сил, терпіння і берегти себе. Підписники також дякують Сергієві за таке сміливе рішення.

  • Бережіть себе! Дякую!
  • Бажаємо вам всього найкращого. Будь ласка, бережіть себе.
  • Хлопці, а очі!!! Бережи вас усіх, Боже! І скоріше б вже перемога!!
  • Пане Сергію, сил та вдачі вам, і вашим побратимам!

Відомо, що зараз Сергій Жадан проходить вишкіл. Про це він також повідомляв у соцмережах і додав, що приєднався до вступив до лав 13 бригади НГУ "Хартія". Про бажання захищати рідну країну від ворога співак повідомив ще в березні.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомий комік Віктор Розовий вперше показав фото після важкого поранення на фронті. Комік написав, що вже все найстрашніше позаду, проте його чекає багато реабілітаційної роботи.