Тіна Кароль в "сукні-ночнушці" покрасувалася перед дзеркалом (відео)

Читать на русском
Автор
530
39-річна співачка позагравала з фанами
39-річна співачка позагравала з фанами. Фото instagram.com/tina_karol

Артистка розбурхала уяву підписників

39-річна українська співачка Тіна Кароль не перестає вражати ідеальною фігурою та інтригувати своїх шанувальників. Артистка розбурхала уяву підписників відвертою сукнею, яка схожа на сорочку для сну.

Зірка попозувала перед дзеркалом у ніжно-рожевій сукні на бретелях з глибоким декольте. Артистка ніби загравала з підписниками у сторіз на своїй сторінці в Instagram.

На відео артистка постала у спокусливому образі. Зірка тримає в руці телефон і знімає себе і пікантній сукні, яка нагадує сорочку для сну. Вбрання підкреслило струнку талію співачки і ідеальну фігуру. Волосся Тіни Кароль розпущене, але акуратно вкладене в її улюблену зачіску. Макіяжем артистка виділила очі і зробила легкий рум’янець.

Це відео також виклав на свою сторінку офіційний фан-акаунт Тіни Кароль. В коментарях під дописом підписники захоплюються красою співачки і "закидують" її приємними словами та емодзі у вигляді сердечок.

Тіна Кароль
Фото: instagram.com/_fantin

Раніше "Телеграф" розповідав, що Христина Соловій у короткій спідниці розбурхала мережу пікантною фотосесією. Співачка поділилася кадрами зі свіжої зйомки.