З довгим волоссям і зі щетиною на обличчі: як зараз виглядає Олег Винник (фото)

Читать на русском
Автор
Олег Винник змінився до невпізнаваності
Олег Винник змінився до невпізнаваності. Фото Відкриті джерела

Співак зник з соцмереж

Український співак Олег Винник виїхав до Німеччини на початку війни, де живе й зараз. Фанатка співака виклала сторіс зі світлинами виконавця, на яких видно, як він змінився за чотири роки.

Світлину виклала голова фан-клубу Олега Винника Валерія Барон, яка за сумісництвом директорка благодійного фонду співака "Вовчиця". Шанувальниця поділилася відразу двома знімками виконавця.

На першому фото Олег Винник має звичний для глядача вигляд. Співак у джинсовій сорочці на голе тіло і з розпущеним світлим волоссям обіймається з фанаткою. На другій світлині Винник відростив довге волосся і помітно схуд.

Де зараз Олег Винник
Фото: instagram.com/valery_baron

Нагадаємо, що артист зник з медіапростору і не з’являється у соцмережах. "Повелитель вовчиць" отримав чимало хейту за зраду — співака навіть закенселили. В інтерв'ю він зізнавався, що виїхав до Німеччини лікувати серйозну хворобу. Про війну в Україні співак мовчить, а за час повномасштабного вторгнення жодного разу не був на Батьківщині.

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зник ведучий Максим Неліпа з медіапростору. Шоумен був особливо популярним в середині нульових, а зараз він захищає Україну на фронті.