Співала з Кіркоровим та перемагала на Євробаченні: де зараз зірка 2000-х Настя Петрик і що каже про війну в Україні

Читать на русском
Автор
2577
Анастасія Петрик була відомою у 2000-х Новина оновлена 26 червня 2024, 17:00
Анастасія Петрик була відомою у 2000-х. Фото Колаж Телеграфу

Дівчина стала зіркою в 10 років

Анастасія Петрик, яка в 2012 році перемогла на "Дитячому Євробаченні", була відомою постаттю в Україні. Завдяки своєму красивому вокалові дівчина часто з’являлася на телебаченні, однак зникла з медіапростору, точно як і співачка Йолка.

"Телеграф" вирішив розібратися, де зараз Настя Петрик, яка співала з Ніною Матвієнко, чи подовжує будувати кар’єру і що каже про війну на Батьківщині.

Де зараз Анастасія Петрик

До початку повномасштабного вторгнення Настя Петри жила в Одесі. Однак згодом переїхала до Америки. В США також проживають її батьки.

Де зараз Анастасія Петрик
Фото: petryk2002anastasia

Місцевим ЗМІ у квітні 2022 року дівчина дала інтерв’ю, в якому зі сльозами на очах розповіла, що назавжди запам’ятає вибухи, які пролунали 24 лютого 2022 року о 5 ранку. Анастасія також поділилася, що її батько на момент вторгнення Росії на Україну, її тато вже перебував у США, а вона з мамою приїхала згодом.

У соцмережах Настя Петрик з’являється рідко. Інколи публікує світлини і короткі відео. У 2022 році дівчина опублікувала відео, на якому виконує Гімн України. Проте в соцмережах про війну нічого не казала. Однак судячи зі сторінки в Інстаграм, кар’єру співачка все ж продовжує будувати. Два місяці тому Петрик виклала відео, на якому співає російською на сцені.

Чим відома Анастасія Петрик

У 2010 році дівчина разом із сестрою Вікторією підкорила шоу "Україна має талант", де на той момент суддями були Влад Яма, Слава Фролова та Ігор Кондратюк.

Згодом дівчина зайняла перше місце в конкурсі "Нова хвиля". Вже наступного року Анастасія у дуеті з Кіркоровим, який зараз підтримує російську агресію, заспівала пісню української співачки Ірини Білик "Снег".

У 2012 році Настя Петрик стала переможницею "Дитячого Євробачення". Це принесло неабияку славу дівчині.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз "золота рибка" Яна Клочкова і що говорить про війну. Чотириразова Олімпійська чемпіонка з плавання з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в 2022 році зникла із соцмереж.