Як вивести міль з дому за допомогою копійчаного засобу: ефективний спосіб

Читать на русском
Автор
1222
Міль може стати справжньою проблемою на кухні Новина оновлена 18 червня 2024, 17:01
Міль може стати справжньою проблемою на кухні. Фото Freepik

Цей простий засіб можна купити в будь-якій аптеці

Буває так, що у продуктах заводиться міль. І хоча вона не кусає людину і не є переносником інфекцій, все ж таки явище неприємне. "Телеграф" вже розповідав, як боротися з комарами, а сьогодні ділиться ефективним способом, як вивести міль.

Виявилося, є простий та недорогий аптечний засіб, який допоможе боротися з міллю на кухні, пише uaportal.com. Однак, є важливе правило перед тим, як його застосувати.

Як вивести міль з дому

Міль може завестися у сипучих припасах на кухні — у крупах, макаронах, спеціях, какао чи сухофруктах. Дуже важливо знайти гніздо молі, головне джерело її розповсюдження. Якщо помітили, що міль завелася у продуктах, треба негайно викинути їх. А продукти, які ще не заражені метеликами молі, варто покласти в морозилку, щоб знищити непомітні личинки та яйця молі.

Для боротьби з міллю використовуються копійчаний аптечний засіб камфорний спирт. Цією рідиною потрібно змочити серветки і розкласти їх у місцях можливого проживання молі. Шкідник не переносить цього запаху, тому дуже швидко зникне з вашого будинку. За допомогою такого простого та ефективного засобу ви позбавитеся молі та збережете свої продукти.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, щоб у машині завжди приємно пахло. І як зробити ароматизатор своїми руками?