У темно-синьому комбінезоні: 76-річна Камілла вразила елегантним образом у Лондоні (фото)

Читать на русском
Автор
Королева-консорт Камілла з'явилась на літературному фестивалі
Королева-консорт Камілла з'явилась на літературному фестивалі. Фото Getty Images

Королівська особа мала бездоганний вигляд

Допоки король Великої Британії Чарльз III проходить лікування від раку, Камілла часто з'являється на публічних заходах сама. Вона вміє привернути увагу преси розкішними луками у витриманому королівському стилі.

Так, цього разу королева-консорт відвідала літературний фестиваль The Queen's Reading Room. Захід відбувся у палаці Гемптон-Корт, що у Лондоні. Камілла обрала на подію стриманий та водночас елегантний лук — довгий комбінезон темно-синього кольору.

Королева-консорт Камілла
Королева-консорт Камілла, Фото: Getty Images

Вбрання мало невеликий виріз на грудях, що регулювався блискавкою, а також рукави з білими тонкими смужками. Штани комбінезону були вільного крою, у стилі оверсайз. Такі деталі зробили образ особливо витонченим і актуальним.

Королева-консорт Камілла
Королева-консорт Камілла, Фото: Getty Images

Також Камілла обрала на захід сережки-перлинки та круглий золотий кулон. А завершила образ лаконічна укладка з легкими хвилями.

Королева-консорт Камілла
Королева-консорт Камілла, Фото: Getty Images

На літературному фестивалі дружина Чарльза III активно спілкувалась з гостями заходу — письменниками, акторами та іншими поціновувачами книг. Жінка як завжди багато усміхалась та приділяла усім увагу.

Раніше "Телеграф" писав про те, як король Чарльз III і Камілла з'явилися на службі почесного Ордену у яскраво-рожевих мантіях. Вони виглядали блискуче на цьому заході.