На Трійцю на столі повинні стояти ці яйця: рецепт дивовижної ситної закуски

Читать на русском
Автор
1128
Апетитні фаршировані яйця
Апетитні фаршировані яйця. Фото Unian.net

Рецепт простої, але вдалої закуски

Яйця у будь-яких формах — важлива складова меню на Трійцю. Ділимось вдалим рецептом апетитної закуски з них.

Закуска, рецептом якої поділились на cookpad.com, стане справжньою окрасою будь-якого столу. Її неймовірний смак та вишуканий вигляд підкорять серця ваших гостей. А ще вона готується дуже швидко та просто – за лічені хвилини.

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 150-200 г скумбрії холодного копчення
  • 50 г вершкового масла
  • 1 ст. л. міцної гірчиці
  • кріп (для прикраси)

Спосіб приготування:

  1. Помістіть яйця в холодну воду, доведіть до кипіння. Варіть 10-20 секунд, потім вимкніть вогонь, накрийте кришкою та залиште на 10 хвилин.
  2. Остудіть яйця в холодній воді, очистіть і розріжте навпіл. Жовтки вийміть.
  3. Вершкове масло вийміть з холодильника, щоб воно стало м'яким. Скумбрію очистіть від шкіри та кісток.
  4. Наріжте рибу дрібними шматочками (близько 0,5 мм). Можна подрібнити всі компоненти фаршу блендером, але краще, щоб траплялися маленькі шматочки риби.
  5. З'єднайте рибу з жовтками, розімніть виделкою. Додайте розм'якшене масло, знову розімніть. Додайте гірчицю, добре перемішайте. Фарш готовий!
  6. Наповніть половинки яєць фаршем. Якщо ви подрібнювали фарш блендером, можете використовувати кондитерський мішок або шприц для більш естетичного наповнення.
  7. Прикрасьте фаршировані яйця дрібно нарізаним кропом. Відправте в холодильник щонайменше на 20 хвилин, а краще на 1 годину.

Після цього закуску можна подавати. Також ми ділились рецептом смачних вареників з вишнями.